Life

Actorul Cuzin Toma, dezvăluiri neașteptate despre rolul din Las Fierbinți: “Mi l-am asumat, mi-am asumat orice”

Cuzin Toma joacă rolul lui Firicel în serialul Las Fierbinți de aproape 10 ani. Actorul a vorbit despre personajul pe care îl interpretează și a făcut dezvăluiri neașteptate.
24.11.2021 | 14:11
Actorul Cuzin Toma dezvaluiri neasteptate despre rolul din Las Fierbinti Mi lam asumat miam asumat orice
Cuzin Toma, despre rolul din Las Fierbinți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cuzin Toma a devenit foarte cunoscut și apreciat de fani după ce i-a dat naștere personajului Firicel din cunoscutul serial Las Fierbinți de la Pro Tv.

În cel mai recent interviu, actorul a făcut dezvăluiri uluitoare despre personajul său, Firicel.

Fanii l-au mai putut vedea de-a lungul timpului și în “Comoara”, “Aferim”, “Moromeții 2”, “Și atunci, ce e libertatea?” și “Întregalde”.

ADVERTISEMENT

Actorul Cuzin Toma, dezvăluiri neașteptate despre rolul din Las Fierbinți. “Redau acolo niște situații pe care le văd zilnic”

Cuzin Toma a devenit extrem de cunoscut și îndrăgit de fani după ce a apărut în Las Fierbinți. De aproape 10 ani, acesta joacă rolul lui Firicel în serialul difuzat de Pro Tv.

Actorul a acordat un interviu pentru revista Zile și Nopți în care a vorbit despre cariera sa. Acesta spune că aproape este bântuit de rolul din Las Fierbinți, pentru că situațiile din serial le vede zilnic în jurul său.

ADVERTISEMENT

“Singurul rol care mă urmărește, dar nu neapărat pentru că m-am identificat atât de mult cu el, este Firicel din Las Fierbinți și îți spun și de ce.

Eu redau acolo niște situații de viață pe care le revăd în fiecare zi în afara cadrului, în afara zilelor de filmare, în afara timpului de filmare, adică le văd realmente în viața mea de zi cu zi. Și e singurul rol care mă bântuie, dar altfel, ca rol pe care să mi-l asum atât de mult încât să mă urmărească sau să-mi schimbe starea, nu, nu mi s-a întâmplat până acum.

ADVERTISEMENT

E adevărat, se poate întâmpla ca un rol să te ducă într-o zonă în care să devii afectat de ce trăiești ca personaj, dar e greu de ajuns acolo și, dacă se ajunge, este deja o problemă personală, care ține de latura afectivă”, a spus Cuzin Toma pentru revista Zile și Nopți. 

În urmă cu ceva vreme, Cuzin Toma spunea că, cei mai mulți îl vor confunda mereu cu personajul său Firicel.

ADVERTISEMENT

“Mi l-am asumat, mi-am asumat orice. Dacă se termină serialul, voi face altceva, chiar dacă în memoria colectivă poate voi rămâne Firicel”, declara actorul pentru Adevărul.

De-a lungul timpului, Cuzin Toma a mai jucat în “Comoara” (2015), “Aferim” (2015), “Moromeții 2” (2018), “Și atunci, ce e libertatea?” (2020) sau “Întregalde” (2021).

ADVERTISEMENT