Life

Actorul din „Singur Acasă” a devenit tată. Numele copilului are o importanță aparte

12.04.2021 | 20:55
Actorul din Singur Acasa a devenit tata Numele copilului are o importanta aparte
Actorul din „Singur Acasă” a devenit tată. Numele copilului are o importanță aparte. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Starul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, a devenit tată. În vârstă de 40, actorul faimos pentru personajul interpretat acum 31 de ani în cel mai popular film de Crăciun a devenit părinte pentru prima dată. Anunțul a fost făcut acum câteva zile.

Macaulay Culkin și partenera sa, Brenda Song, au devenit părinți. Cei doi s-au cunoscut acum câțiva ani în Thailanda la filmările pentru pelicula ”Changeland”.

ADVERTISEMENT

S-au mutat împreună, într-o casă fermecătoare. Sunt pasionați de  animale. Au trei pisici. Cea mai tânără au cumpărat-o de Crăciun în 2019 și se numește Santa. De asemenea, au câțiva pești, un câine din rasa Shiba Inu și un papagal.

Actorul din ”Singur Acasă” a devenit tată

Foto: Facebook

Universul magic creat de Macaulay Culkin și Brenda Song este complet după ce luni, 5 aprilie, cei doi au devenit părinți.

ADVERTISEMENT
  • Vezi AICI cum a ajuns Donald Trump să joace în cel mai popular film de Crăciun

Actorul din „Home Alone” își dorea de mult timp să devină tată. Într-un interviu din martie 2020 din Esquire, Culkin a glumit pe această temă, spunând că ”a exersat foarte mult” în ultima perioadă.

Numele copilului este dat în onoarea lui Dakota Culkin, sora actorului. Aceasta a decedat într-un accident de mașină în 2008.

ADVERTISEMENT

O viață agitată după ”Home Alone”

Foto: Facebook

După ce a dat lovitura la doar 10 ani în filmul ”Home Alone”, traiectoria vieții lui Macaulay Culkin a fost plină de obstacole. Cel mai de succes copil de la Hollywood, a plecat la doar 14 ani de lângă părinţii săi care voiau să pună mâna pe averea de 17 milioane de dolari pe care o făcuse din rolurile deja consacrate.

Puștiul minune s-a căsătorit la 17 ani, iar doi ani mai târziu a divorţat. A apărut în faimoasa melodie ”Black or White” a lui Michael Jackson, dar cariera de actor s-a dărâmat ulterior precum un castel de nisip.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu a știut cum să își gestioneze succesul și a ajuns un adolescent cu probleme, dependent de droguri și alcool. Acum, la 40 de ani, pare să-și fi găsit în sfârșit liniștea.

ADVERTISEMENT