Life

Actorul Dorel Vișan, declarații halucinante: „Din punct de vedere psihologic, femeia are anumite limite”

Actorul Dorel Vișan a făcut câteva declarații uluitoare despre femei și rolul acestora în societate, spunând că acestea au anumite limitări.
24.05.2021 | 11:51
Actorul Dorel Visan declaratii halucinante Din punct de vedere psihologic femeia are anumite limite
Dorel Vișan, unul dintre cei mai cunoscuți actori români. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Marele actor Dorel Vișan a vorbit despre femei și bărbați într-un dialog cu Adriana Bahmuțeanu, unde a fost întrebat dacă vede posibil ca țara noastră să fie condusă de o doamnă.

Artistul a spus că există diferențe mari între femei și bărbați și că, din punct de vedere psihologic, reprezentantele sexului frumos au anumite limitări.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a corectat apoi realizând că declarația nu ar putea suna tocmai bine și a spus că și bărbații pot avea anumite limitări psihologice într-o funcție de conducere.

Dorel Vișan, declarații uluitoare despre femei

„Din punct de vedere psihologic, femeia are anumite limite. Femeia este cu erosul, cu iubirea, cu familia, cu apropierea. Bărbatul este cu spiritul. Copilul se formează din celula feminină, dar spiritul îl dă celula masculină”, a declarat Dorel Vișan pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ajungând la celula umană, actorul a spus că el are niște dubii cu privire la modificările genetice făcute asupra ADN-ului. Acesta a zis că nu e de acord cu intervențiile genetice chiar dacă ele sunt gândite pentru evoluție.

Îndrăgitul actor a vorbit în interviul Adrianei Bahmuțeanu și despre perioada de criză cauzată de pandemia de coronavirus. A fost rugat să comenteze cum vede acțiunile clasei politice în anul de pandemie care a trecut.

ADVERTISEMENT

Actorul spune că trăim într-o țară pierdută: „Corupția se manifestă în toate zonele”

„Nu știu dacă avem o clasă politică. La noi, ticăloșia supremă funcționează. E în top. Am uitat de țară. Credința mea este că suntem pe un drum nu greșit, pe un drum înfundat. 

Aproape că nu este ieșire. De unde vine această credință? Eminescu spunea că o țară coruptă e o țară pierdută. Eu cred că la această oră, țara noastră e o țară pierdută. E foarte greu să revenim acum din această stare de corupție. Se manifestă la toate nivelurile și în toate zonele”, a remarcat Dorel Vișan.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai spus că a observat că lumea a început să se revolte împotriva autorităților, dar și față de manifestanți are câteva rezerve. Actorul nu este de acord cu protestele violente și a dat exemple și din afară.

A amintit de vestele galbene din Franța adăugând că oamenii care aleg să protesteze în mod violent, distrugând totul în jurul lor arată lipsa de cultură și de educație cu care se confruntă întreaga lume, nu doar societatea românească.

 

 

ADVERTISEMENT