ADVERTISEMENT
News

Actorul Dorel Vişan, declaraţii uluitoare: „Femeile Pământului se vor steriliza. Atunci vor veni extratereştrii!”

Autor: Flaviu Popa | 03.01.2021 | 20:46
Actorul Dorel Vişan, declaraţii uluitoare: „Femeile Pământului se vor steriliza. Atunci vor veni extratereştrii!
Dorel Vișan, despre extratereștrii

Cunoscutul actor Dorel Vișan, în vârstă de 83 de ani, a făcut o serie de declarații extrem de controversate referitoare la pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat Cluj24.ro, actorul a dezvăluit că e convins că virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator.

Mai mult, Vișan se așteaptă ca femeile să rămână sterile în următorii ani, moment în care extratereștrii vor repopula planeta.

Dorel Vișan, despre extratereștri și pandemia de Covid-19

Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta. Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen –asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen”, a declarat actorul.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă e de părere că noul coronavirus a fost creat în laborator, marele actor a declarat: „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe”.

Extratereștrii vor repopula planeta în viitorii ani

Actorul crede că vaccinarea nu va rezolva nimic, mai mult extratereștrii vor veni pe Pământ pentru a repopula planeta după ce femeile vor rămâne sterile.

După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.

ADVERTISEMENT

La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele.

Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”, a punctat Vişan.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!