Life

Actorul Dorel Vișan, nemulțumit de trendul societății: „Dacă ai patru copii cu aceeași femeie, ești un tăntălău”

Actorul Dorel Vișan este nemulțumit de trendul pe care a pornit societatea autohtonă, în care căsătoriile longevive nu mai sunt văzute cu ochi buni și nici regulile într-o familie.
27.06.2022 | 22:19
Actorul Dorel Visan nemultumit de trendul societatii Daca ai patru copii cu aceeasi femeie esti un tantalau
Actorul Dorel Vișan, nemulțumit de trendul societății actuale. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Actorul Dorel Vișan am vorbit despre lumea modernă și și-a arătat nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă acum în lume.

Actorul Dorel Vișan, nemulțumit de trendul societății

Acesta chiar a spus că tot ce în trecut era considerat un defect, este acum folosit drept o virtute.

ADVERTISEMENT

Dorel Vișan a vorbit inclusiv despre rasism, dar și despre faptul că relațiile de durată nu mai sunt văzute cu ochi buni.

Bărbatul care este cu aceeași femeie mulți ani, poate chiar decenii, este văzut rău în societate, și este chiar mai rău dacă toți copiii săi au o mamă comună.

ADVERTISEMENT

Cine face aceste lucruri este „un tăntălău depășit”, în cuvintele marelui actor Dorel Vișan.

“Tot ce a fost odată virtute și merit a devenit astăzi defect. Tot ce a fost defect a devenit virtute și merit.

ADVERTISEMENT

Acum dacă te naști alb poți să fii rasist, dacă ai patru copii cu aceeași femeie și ai trăit cu ea 40 de ani, astăzi ești un tăntălău depășit”, a spus actorul la Realitatea Plus.

Dorel Vișan, critici pentru societatea actuală

Dorel Vișan a mai vorbit și despre faptul că cei care au crescut în familii cu reguli poate mai stricte și sunt recunoscători părinților sunt acum văzuți ca „torționari de copii”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-au schimbat mult lucrurile, spune Dorel Vișan, el va rămâne ca întotdeauna, fiind mândru de neamul său și de identitatea românească, în egală măsură cu valorile sale.

Dorel Vișan spune că din cauza acestui lucru ar putea deveni un „xenofof, naționalist sovin”.

„Dacă ai fost crescut de familie într-o rigoare și mulțumești părinților, astăzi ești un fel de torționar de copii, împotriva creșterii armonioase a copiilor liberi. S-au schimbat lucrurile.

Dacă eu sunt mândru de identitatea mea românească, și de valorile acestui neam, eu devin un fel de xenofob, un naționalist sovin”, a mai spus marele actor.

ADVERTISEMENT