Life

Actorul Ezra Miller, probleme cu legea. Starul din Fantastic Beasts a fost acuzat de furt calificat și intrare prin efracție

Actorul american Ezra Miller are probleme serioase cu legea. Starul din franciza Fantastic Beasts a fost acuzat de furt calificat și intrare prin efracție.
10.08.2022 | 10:32
Actorul Ezra Miller probleme cu legea Starul din Fantastic Beasts a fost acuzat de furt calificat si intrare prin efractie
Actorul Ezra Miller, care a jucat în Fantastic Beasts, are probleme cu legea. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Actorul american Ezra Miller (29 de ani) are probleme cu legea, fiind acuzat de furt calificat și intrare prin efracție după ce ar fi intrat într-o casă din statul Vermont. De acolo, tânărul ar fi furat câteva sticle cu alcool.

Actorul Ezra Miller, celebru pentru rolul din Fantastic Beasts, are probleme cu legea

Oficialii au fost alertați cu privire la o intrare prin efracție în orașul Stanford, conform unui raport al Poliției, notează publicația Mirror.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii l-au suspectat pe Ezra Miller după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au luat declarații ale martorilor.

Poliția de stat din Vermont a transmis că nu era nimeni acasă în momentul în care locuința a fost spartă.

ADVERTISEMENT

“Ca urmare a unei investigații care a inclus clipuri de la camerele de supraveghere și declarații, Ezra M Miller a fost acuzat de infracțiunea de intrare prin efracție într-o locuință neocupată.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Incidentul s-ar fi petrecut anul acesta, în luna mai. Actorul din “Justice League” și “Suicide Squad” a primit ordin să se prezinte la tribunal pe 26 septembrie.

ADVERTISEMENT

Ezra Miller mai are și alte probleme cu legea

Nu este pentru prima dată când Ezra Miller are probleme cu legea.

În luna aprilie, polițiștii din Hawaii l-au arestat pe actor după ce ar fi aruncat un scaun care a lovit apoi în frunte o femeie în vârstă de 26 de ani.

Mai mult, cu doar două săptămâni înainte de aceste incident, Ezra Miller a fost acuzat de hărțuire și conduită dezordonată la un bar de karaoke, tot în Hawaii.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, actorul ar fi luat un microfon de la o femeie care cânta. Ulterior, Miller s-ar fi aruncat asupra unui bărbat deoarece a fost deranjat de felul în care interpreta piesa “Shallow”, din filmul “A Star is Born”.

În 2020, Miller a fost acuzat că ar fi sufocat o femeie într-un bar din Reykjavik, capitala Islandei.

O altă femeie a susținut că actorul ar fi hărțuit-o în locuința ei din Berlin după ce i-a spus că nu are voie să fumeze în casă. Aceasta i-a cerut actorului de mai multe ori să plece, iar Miller ar fi insultat-o.

Cine este Ezra Miller

De-a lungul timpului, Ezra Miller a jucat în mai multe filme de succes. A interpretat rolul personajului Flash și în seria filmelor “Justice League”.

Ezra Miller este cunoscut pentru rolurile din “The Perks of Being a Wallflower” (2012) și “Trainwreck” (2015). De asemenea, a interpretat rolul lui Credence Barebone / Aurelius Dumbledore în franciza “Fantastic Beasts”.

Și-a făcut debutul în 2008, odată cu apariția în filmul “Afterschool”. A avut roluri minore în serialele “Cakey! The Cake from Outer Space” și “Californication”, tot în 2008.

Acesta va interpreta rolul lui Barry Allen/ Flash în viitorul film DC “The Flash”. Producția va fi lansată în 2023.

Actorul folosește “ei/ ei” ca pronume personale.

ADVERTISEMENT