Life

Actorul Hakan Kurtas, relație de iubire cu scenarista serialului Doctorul minune. Dezvăluirea apărută în presa din Turcia

Actorul turc Hakan Kurtas are o relație cu scenarista serialului „Doctorul minune”. În presa din Turcia au apărut dezvăluiri despre povestea celor doi.
11.11.2021 | 14:17
Actorul Hakan Kurtas relatie de iubire cu scenarista serialului Doctorul minune Dezvaluirea aparuta in presa din Turcia
Actorul Hakan Kurtas, relație de iubire cu scenarista serialului Doctorul minune. Ce s-a scri despre cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Hakan Kurtas, celebrul actor turc din serialul „Doctorul minune”, are o relație cu scenarista producției. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de anul trecut, potrivit dezvăluirilor apărute în presa mondenă din Turcia.

Actorul în vârstă de 33 de ani are o experiență de zece ani în lumea actoriei. Este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia datorită talentului său.

ADVERTISEMENT

Hakan Kurtas, relație cu scenarista serialului Doctorul minune

Hakan Kurtas joacă rolul lui Doruk, un medic chirurg rezident, în serialul „Doctorul minune”, fiind cooptat în cel de-al doilea sezon.

Actorul a încercat să fie întotdeauna discret în legătură cu viața personală. Este cunoscut faptul că a avut relații cu câteva actrițe din Turcia.

ADVERTISEMENT

Anul trecut s-a speculat că el și scenarista serialului „Doctorul minune” ar fi împreună, la scurt timp după ce acesta a fost cooptat în echipă, în sezonul doi, scrie kanald.ro. 

Hakan Kurtas a apărut în serialul „Ezel” în 2011, într-un singur episod. Atunci a fost văzut și de publicul din România. Ulterior, acesta a apărut în serialul „La răscruce”, unde a fost antagonist. Acolo l-a jucat pe Demir, un personaj malefic.

ADVERTISEMENT

Apariția din serialul „Ezel” a fost primul pas către o carieră de succes. În prezent face parte dintre cei mai iubiți actori din tânăra generație a Turciei.

Născut în 1988 în orașul Izmir, Turcia, actorul provine dintr-o familie înstărită. Este pasionat de lumea actoriei încă din copilărie, iar părinții l-au încurajat să urmeze această cale. A studiat în domeniul teatrului pentru a-și putea dezvolta abilitățile actoricești.

ADVERTISEMENT

A studiat la Liceul Anatolian Bursa. În perioada 2006 – 2010 a urmat cursurile Facultății de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan. Nu doar actoria este marea pasiune a tânărului actor.

În același timp, Hakan Kurtas este pasionat și de muzică și sport. A practicat baschet de performanță timp de câțiva ani și a jucat la cluburi importante din Turcia. Acesta cântă și la chitară și are propria trupă de câțiva ani, alături de care a înregistrat câteva melodii până în prezent.

Un alt hobby al actorului este caricatura. Acesta chiar a publicat astfel de creații în diverse reviste cunoscute din Turcia, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: