Life

Actorul Horațiu Mălăele, ținta unui nou fake news! Are legătură cu producția Lia de la Antena 1: „Deșeuri toxice”

Horațiu Mălăele a fost contactat de FANATIK pentru a face câteva declarații despre apariția sa în serialul „Lia” de la Antena 1.
22.11.2022 | 10:00
Actorul Horatiu Malaele tinta unui nou fake news Are legatura cu productia Lia de la Antena 1 Deseuri toxice
Horațiu Mălăele va juca în serialul Lia de la Antena 1? Foto: Facebook/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Distribuția serialului „Lia”, pregătit și anunțat cu mare fast de Antena, este pusă sub semnul întrebării. Unul dintre numele grele ale producției care va debuta în curând pe micile ecrane neagă că ar face parte din acest serial.

Nu toate numele din distribuția serialului Lia sunt confirmate de Antena 1!

Pe internet circulă o listă cu mai mulți actori care fac parte din distribuția noii telenovele românești de la Antena 1. O mare parte din aceste nume a fost deja confirmată oficial de postul tv, însă există două nume despre care se spune că ar juca în acest serial, doar că amândoi actorii au negat această informație.

ADVERTISEMENT

Înainte de a vă spune despre cine este vorba, vă oferim câteva nume sigure, actori care au făcut, de altfel, și câteva declarații scurte despre personajele pe care le vor interpreta în „Lia”.

Ștefan Floroaică, ex-concurent la Exatlon, Constantin Cotimanis, Kira Hagi, Carmen Ionescu, Vlad Gherman și Doinița Oancea sunt numele care vor apărea 100% în serialul produs de grupul Intact Media.

ADVERTISEMENT

Există și câteva surprize pe lista care circulă pe Wikipedia. Conform enciclopediei libere, din distribuție ar face parte și maestrul Horațiu Mălăele, căruia i s-a atribuit un personaj pe nume Petrică.

Numele lui Horațiu Mălăele, dat ca sigur pe Wikipedia: „Fake. Deșeuri toxice”

Contactat de FANATIK, marele actor Horațiu Mălăele a spus scurt și ferm că este vorba despre o minciună.  „Fake. Deșeuri toxice”, a fost reacția lui Horațiu Mălăele, întrebat dacă va juca, într-adevăr, în telenovela produsă de Ruxandra Ion și care se anunță ca producția cu care Antena 1 vrea să își învingă rivalii de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie precizat că lista care poate fi accesată pe Wikipedia nu este confirmată în totalitate nici măcar de producătorii show-ului de la Antenă, deci e greu de înțeles din ce surse a răsărit aceste nume important al cinematografiei de la noi.

Nu este primul fake news care circulă despre marele actor al comediei românești. În luna aprilie, pe internet s-a scris că acesta ar fi murit. 

ADVERTISEMENT

Revenind la numele pe care le vom vedea cu siguranță pe micile ecrane, câțiva dintre actori au oferit câteva detalii despre personajele pe care le interpretează în varianta românească a telenovelei turcești „Asla Vazgeçmem” („Prizoniera destinului”).

horațiu mălăele
Mălăele apare pe lista de pe Wikipedia a actorilor care joacă în producția de la Antenă

Bebe Cotimanis și Ștefan Floroaica, despre rolurile lor

„Personajul pe care îl interpretez în noua producţie marca Ruxandra Ion este un mitocan simpatic. Un om cu carte puţină, dar cu orgolii multe, familist aproape convins. Marcel al meu îşi expune misogonismul cu un umor de mahala. Sper eu, fermecător. Dar mai multe nu vă spun, ci vă las să descoperiţi în curând, pe micile ecrane!”, a spus Bebe Cotimanis despre personajul său, potrivit paginademedia.ro.

„Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi, deopotrivă, îndoială. Totul este nou pentru mine. Personajul meu, Petru Vornicu, mă provoacă să-mi ies din zona mea de confort şi să evoluez ca om şi ca actor. Mă ajută să descopăr laturi pe care ştiam că le am. Erau cumva amuțite cum ar fi: fermitatea, autoritatea şi impulsivitatea.

Pe lângă acest proces intern, sunt bucuros să fac parte dintr-o echipă de oameni frumoşi, care prin profesionalismul și dărnicia lor fac ca acest început să fie foarte plăcut. Aici mă refer la întreaga producție. Îmi place mult ce se întâmplă acum în viaţa mea. Sunt recunoscător că printr-un cumul de dorinţă, determinare și șansă din partea doamnei Ruxandra Ion, am ajuns aici!”, a declarat Ștefan Floroaica, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT