Life

Actorul Michael Keaton, din nou Batman într-un viitor film al francizei. Când va fi lansat 

Actorul Michael Keaton va interpreta din nou roloul personajului Batman în viitorul film al francizei, „Batgirl”, alături de protagonista Leslie Grace. Filmul va fi produs de HBO Max.
23.12.2021 | 22:03
Actorul Michael Keaton din nou Batman intrun viitor film al francizei Cand va fi lansat
ADVERTISEMENT

Actorul Michael Keaton va interpreta din nou rolul personajului Batman în viitorul film “Batgirl”, care va fi lansat anul viitor.

Filmul este produs de HBO Max, iar protagonista este actrița Leslie Grace. Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre noul film cu supereroi care va apărea în 2022.

ADVERTISEMENT

Actorul Michael Keaton, din nou Batman într-un viitor film al francizei

Michael Keaton a interpretat rolul lui Batman în filmul omonim apărut în 1989, regizat de Tim Burton. Actorul american va relua rolul personajului care l-a făcut cunoscut și a cărui identitate este Bruce Wayne.

Actorul va juca alături de Leslie Grace, protagonista noii pelicule, scrie publicația Variety. Filmul va fi produs de HBO Max.

ADVERTISEMENT

În acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre intriga filmului “Batgirl”. Producția se va concentra pe o eroină, Barbara Gordon, fiica lui Jim Gordon, fiica șerifului poliției din orașul fictiv Gotham..

Și actorul J.K. Simmons va interpreta rolul lui Jim Gordon în noul film. Actorul a interpretat acest rol pentru prima dată în lungmetrajul “Justice League”, regizat de Zack Snyder.

ADVERTISEMENT

Personajul negativ Firefly, un sociopat pasionat de eplozibili, va fi interpretat de Brendan Fraser.

Încă nu a fost stabilită o dată oficială de lansare la cinema pentru filmul „Batgirl”. Premiera va avea loc pe platforma de streaming HBO Max în 2022.

În prezent, filmul „Batgirl” se află în producție la Londra. Adil El Arbi și Bilall Falllah vor regiza noul film în baza unui scenariu scris de Christina Hodson.

ADVERTISEMENT

Michael Keaton va interpreta personajul Batman și în filmul de aventuri “The Flash”, produs de Warner Bros. În film vor apărea actori cunoscuți, printre care Ben Affleck și Ezra Miller.  Pelicula va apărea în cinematografele din America de Nord pe 4 noiembrie 2022.

De asemenea, tot în 2022, va apărea o serie spin-off “The Batman”, iar printre producători se află și actorul Colin Farrell, care joacă rolul personajului negativ The Penguin. Serialul ar urma să fie lansat în primăvara anului viitor.

Serialul ar urma să reprezinte povestea lui The Penguin și ascensiunea sa în lumea interlopă din Gotham. Scenariul este scris de Lauren LeFranc, iar Colin Farrell, Dylan Clark și regizorul Matt Reeves vor fi producătorii executivi.

ADVERTISEMENT