News

Actorul Mihai Bobonete, în lacrimi după dispariția marelui fotbalist: “La revedere, Nene Balaci!”

21.10.2018 | 19:19
Actorul Mihai Bobonete in lacrimi dupa disparitia marelui fotbalist La revedere Nene Balaci

Actorul Mihai Bobonete, un fan înrăit al Universității Craiova, era devastat după aflarea veștii că idolul copilăriei sale, Ilie Balaci, s-a stins. Vedeta PRO TV a ținut să îi transmită un ultim mesaj fostului fotbalist.

Artistul din “Las Fierbinți” a postat gândurile sale pe pagina proprie de pe o rețea de socializare. Cuvintele sunt pline de respect, dar și învăluite în mister.

Ce i-a zis ultima dată Ilie Balaci lui Mihai Bobonete? “Aveai dreptate!”

Actorul iubește Craiova și, ca orice oltean care s-a hrănit cu legendara echipă a Maximei, l-a iubit pe Ilie Balaci. Mihai Bobonete lasă de înțeles că a discutat cu Balaci recent și că acesta i-ar fi spus ce are pe suflet, dar starul din Las Fierbinți nu dezvăluie și ce anume i-a spus Ilie.

La revedere Nene Balaci,nu voi uita nici un cuvant din ce am vorbit ultima oara…aveai dreptate. Dumnezeu sa te ierte! … Ilie Balaci…nu mai e“, este mesajul postat de Bobonete pe pagina sa de socializare.

Fanul Craiovei din copilărie! “Întindeam cearceafurile pe teren și scriam cu cărbune!”

Bobiță din Las Fierbinți a explicat de unde vine dragostea pentru echipa fanion a Olteniei și cum a mers în deplasări pentru a-și striga iubirea pentru formația alb-albastră.

Țin cu Craiova de când eram copil! Eu am crescut în Valea Roșie și aveam acolo un teren pe care jucam fotbal, Maracana îi ziceam. E, în zilele de meci, întindeam cearceafurile pe teren și scriam cu culori, cu cărbune, mesajele pe care le atârnam de gard. Marius Zăvoianu ”Barză”, care a fost șeful galeriei în vremurile mari, ne supraveghea, ne dădea bani de cărbune și tot așa…

În 2000, la finala de Cupă cu Dinamo, de pe fostul “23 August”, am fost chiar în compartimentul de tren în care Cristian Ignat și-a pierdut ochiul. Eram prieteni. Piatra a fost aruncată de pe partea cu geamul compartimentului, eu eram pe culoar. A fost o tragedie pentru noi. Săracul, când s-a trezit, la spital, prima lui întrebare a fost ce am făcut în finală“, povestea Mihai Bobonete într-un super interviu acordat pentru danielnanu.ro.