News
notix pixel id

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani din cauza Covid-19. Suferință de peste trei luni în spital

06.07.2020 | 10:22
Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani din cauza Covid-19. Suferință de peste trei luni în spital
Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani din cauza Covid-19. Suferință de peste trei luni în spital. Sursa foto: KTLA. com
ADVERTISEMENT

Actorul canadian Nick Cordero, 41 de ani, cunoscut pentru rolul său din producția Broadway, a murit duminică, 5 iulie, după o lungă suferință cauzată de infecția cu noul coronavirus.

Cordero a încetat din viață duminică la spitalul Cedars-Sinai, după ce a petrecut mai mult de 90 de zile în spital, perioadă în care a trecut printr-o cruntă suferință.

Anunțul dispariției celebrului actor de la Hollywood a fost făcut de soția sa, Amanda Kloots, prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare.

ADVERTISEMENT

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani din cauza Covid-19

”Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri. Nick era o lumină atât de strălucitoare. Era prietenul tuturor, îi plăcea să asculte, să ajute și mai ales să vorbească. A fost un actor și muzician incredibil. Își iubea familia și îi plăcea să fie tată și soț. ”, a scris, pe Instagram, Amanda Kloots, soția actorului de 41 de ani din Canada care a fost ucis de Covid-19.

Suferința starului filmului de peste ocean a fost una cumplită și de lungă durată. Actorul de 41 de ani a contractat boala la finalul lunii martie. De pe data de 30 a aceleași luni, acesta a ajuns în spital, acolo unde a stat până la ultima suflare, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale de șase ani, Nick Cordero a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul ”Bullets Over Broadway” (a primit ”World Theater and Outer Critics Circle Award”).

Nick Cordero, suferință cruntă în cele trei luni de spitalizare

Boala care i-a afectat organismul lui Cordero i-a adus o suferință nemărginită în aceste ultime luni de viață. În luna aprilie, din cauza complicațiilor, medicii i-au amputat un picior din cauza formării unor cheaguri de sânge în timp ce era ventilat mecanic.

ADVERTISEMENT

Apoi, Nick Cardero a suferit mai multe complicații, printre care două atacuri cerebrale, un șoc septic și acumulare de fungi în plămâni.

Actorul canadian va rămâne mereu în memoria publicului și pentru rolurile din ”Waitress”, ”Rock of Ages” şi ”A Bronx Tale”. De asemenea, actorul născut în Ontario a apărut în mai multe seriale TV (Blood Bloods”, ”Law & Order”, ”Lilyhammer”).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri