Life

Actorul Șerban Pavlu, despre influencerii din ziua de azi: ”Asta mi se pare caraghios câteodată”

Șerban Pavlu, unul dintre ei mai cunoscuți actori români de teatru și film, și-a dat cu părerea despre rolul pe care-l joacă influencerii în ziua de azi.
06.08.2021 | 17:36
Actorul Serban Pavlu despre influencerii din ziua de azi Asta mi se pare caraghios cateodata
Actorul Șerban Pavlu, despre influencerii din ziua de azi: ”Asta mi se pare caraghios câteodată”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Protagonistul din filmul „Noul val românesc” este de părere că activitatea profesională a artiștilor de acum nu mai vorbește de la sine ca în trecut. Acesta este și motivul pentru care persoanele publice se adaptează tehnologiei.

Actorul crede că fanii nu sunt interesați numai de profesia în sine a cuiva, ci și de activitățile pe care le are în viața de zi cu zi. Actorul Șerban Pavlu cred că influencerii sunt percepuți a fi ceva ce nu sunt.

ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu, replică pentru influenceri: ”Nu pot să mă apuc să dau cu piatra în oameni”

Șerban Pavlu susține că specialiștii ar trebui să vorbească despre problemele reale, indiferent despre ce domeniu este vorba, nicidecum persoanele publice care nu au nimic în comun cu subiectele în sine.

„Pentru că trăim în cultura asta a imaginii publice, a personalităților, automat se suprapune pe această notorietate ideea de competență. Nu vreau să zic că omul se dă ce nu e, dar că este perceput ca fiind altceva decât e de fapt, e adevărat. 

ADVERTISEMENT

Nu spune că este competent, dar pentru că este foarte cunoscut, ajunge să fie privit ca și cum ar fi. Asta mi se pare caraghios câteodată. Eu nu pot să mă apuc acum să apar pe la TV și să țin discursuri sau să dau cu piatra în oameni.

De unde să știu ce ar trebui să se facă în politică? Și de ce un om cunoscut ar fi mai capabil să aibă autoritate în domeniu față de un politolog sau inginer sau avocat, care a studiat mai temeinic niște lucruri?

ADVERTISEMENT

În loc de asta, eu îl văd pe cântărețul cutare care apare și îmi explică de la televizor cu cine trebuie să votăm, cu COVID-ul, cu vaccinul, unul care duminica e pe la nunți”, a spus Șerban Pavlu în podcast-ul „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

În altă ordine de idei, actorul este cunoscut pentru două videoclipuri care îndeamnă oamenii la vot, unul dintre ele devenind viral într-un timp relativ scurt.

ADVERTISEMENT

Şerban Pavlu a jucat alături de Mihai Bendeac în serialul „În puii mei” și i-a dat viață personajului Relu Oncescu în serialul „Umbre”, de pe HBO.

De asemenea, artistul joacă și pune voce în diverse reclame de televiziune, având o vastă experiență în domeniul artistic.

Șerban Pavlu a câștigat premiul Gopo pentru cel mai bun rol din comedia „Toată lumea din familia noastră” (2012), iar una dintre cele mai recente producții în care apare este filmul istoric „Maria, regina României” (2019).

ADVERTISEMENT
Tags: