Life

Actorul Shia LaBeouf a devenit tată alături de femeia de care a divorțat! Totul s-a întâmplat în mare secret

Shia LaBeouf, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, și Mia Goth, fosta lui soție, model și actriță, au devenit, luna trecută, părinții unui copil născut în mare secret.
03.04.2022 | 16:48
Actorul Shia LaBeouf a devenit tata alaturi de femeia de care a divortat Totul sa intamplat in mare secret
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, Shia LaBeouf se poate lăuda că, la 35 de ani, a devenit pentru prima oară tată. Artistul are un copil alături de fosta lui soție, Mia Goth, femeia cu care a reluat relația odată cu apariția pandemiei de coronavirus.

Shia LaBeouf a devenit tată în secret alături de fosta lui soție

Actorii Shia LaBeouf și Mia Goth s-au căsătorit în 2016, la patru ani după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale Nymphomaniac, producție realizată de controversatul regizor Lars von Trier. Căsătoria lor a avut loc în cadrul unei ceremonii din Las Vegas oficiate de un imitator al lui Elvis Prelsey.

ADVERTISEMENT

Două zile mai târziu, pe 12 octombrie 2016, autoritățile au susținut că Shia LaBeouf și Mia Goth nu sunt, de fapt, căsătoriți legali, iar cei doi actori au făcut, în acel moment, o ceremonie de logodnă doar. Cu toate acestea, Shia LaBeouf a confirmat că a avut loc și o nuntă.

Shia LaBeouf a divorțat de Mia Goth! Ei s-au împăcat în pandemie

Relația lor a durat însă doar până în 2018, atunci când au anunțat că s-au separat și că au cerut divorțul. Cu toate acestea, odată cu începerea pandemiei de coronavirus, Shia LaBeouf a decis să mai dea o șansă relației cu Mia Goth, iar cei doi s-au carantinat împreună.

ADVERTISEMENT

Acum, Shia LaBeouf și Mia Goth au devenit părinți, primele informații despre sarcina actriței fiind difuzate abia în luna februarie a acestui an, atunci când a fost surprinsă, de paparazzi, la brașul actorului expunându-și burtica de gravidă.

Conform revistei People, Mia Goth a născut în luna martie, iar la începutul lui aprilie, alături de Shia LaBeouf, a avut parte de câteva plimbări prin preajma casei din Pasadena, California, în care locuiesc împreună.

ADVERTISEMENT

Conform presei internaționale, Shia LaBeouf și Mia Goth, îmbrăcați lejer, și-au plimbat copilul în cărucior și păreau să savureze la maximum momentele petrecute în trei.

Shia LaBeouf și Mia Goth, relație discretă și secretoasă

Chiar dacă Shia LaBeouf este unul dintre starurile cu greutate de la Hollywood, iar partenera lui de viață este extrem de vizibilă în lumea showbiz-ului internațional, atât ca actriță, cât și ca model, relația lor pare să fie una cât se poate de discretă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, de-a lungul timpului, Shia LaBeouf a ocolit întrebările car eîi priveau relația cu Mia Gotth, el explicând, la un moment dat, într-un interviu, că tot ceea ce poate spune despre ei este că se iubesc.

De altfel, la fel cum se comportă în public atunci când vine vorba de relația lor, la fel s-a petrecut și în ceea ce privește nașterea primului copil al cuplului. Mai exact, explică revista People, nu se știe nimic cu privire la momentul în care s-a născut copilul celor doi actori.

Ba chiar, până acum, deși au fost văzuți plimbându-se împreună cu copilul așezat în cărucior, cuplul nu a comunicat încă dacă au un băiețel sau o fetiță.

ADVERTISEMENT