Life

Actorul Tony Scannell a murit la vârsta de 74 de ani. A cunoscut faima după rolul din IT Bill

28.05.2020 | 19:20
Actorul Tony Scannell a murit la varsta de 74 de ani A cunoscut faima dupa rolul din IT Bill
ADVERTISEMENT

Tony Scannell, un actor foarte cunoscut din Irlanda, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, anunțul trecerii în neființă fiind făcut de un prieten foarte apropiat care i-a adus un tribut pe pagina de Facebook. Momentan nu se cunoaște cauza decesului renumitului actor.

DS Ted Roach, celebrul actor irlandez, a murit pe 27 mai

Tony Scannell, devenit cunoscut sub numele de DS Ted Roach, a murit miercuri, 27 mai, la vârsta de 74 de ani lăsând în urma sa o soție îndurerată și trei copii adulți.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe cauza decesului actorul de origine irlandeză, însă anunțul trecerii în neființă a fost confirmat de un prieten, relatează Daily Mail.

Amicul regretatului actor a transmis pe pagina sa de socializare un tribut la adresa celui care a fost Tony Scannell, devenit celebrul după aparițiile în filmul „IT Bill”, debutul său pe micile ecrane având loc pe 23 octombrie 1984.

ADVERTISEMENT

Tribut în numele actorului Tony Scannell

„Tony Scannell l-a interpretat pe DS Ted Roach în producția The Bill timp de 9 ani, în perioada 1984 – 1993. Orice episod în care apărea ținea oamenii ațintiți în fața micilor ecrane. 

Îmi amintesc un caz în care o fată tânără îl zdrobește pe Ted /Tony. S-a simțit puțin în neregulă în acest rol, în ciuda faptului că era literalmente mai tânăr cu trei luni decât tatăl meu”, a scris prietenul regretatului actor pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Amicul lui Tony Scannell a dezvăluit că s-a simțit devastat când actorul irlandez a renunțat la rolul său din serialul „The Bill” fiind înlocuit de actorul Russell Boulter. 

„Mi-a luat foarte mulți ani să trec peste sentimentele acestea, recunosc, până a ajuns să-mi pese de întâlnirea cu Russell, Mark și Hew Higginson. 

ADVERTISEMENT

Ted a fost un personaj foarte dinamic, deși nu am reușit să-l cunosc niciodată. Sunt sigur că Tony a fost la fel de uimitor… și amintirea lui va fi prețuită de cei dragi și de toți prietenii”, a mai scris prietenul actorului irlandez.

 

 

ADVERTISEMENT