Actorul Tony Scannell a murit la vârsta de 74 de ani. A cunoscut faima după rolul din IT Bill

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/05/2020, 19:20
Actorul Tony Scannell a murit la vârsta de 74 de ani. A cunoscut faima după rolul din IT Bill
Actorul irlandez Tony Scannell a murit la vârsta de 74 de ani. A cunoscut faima după rolul din IT Bill. Sursa foto: gazetevatan.com

Tony Scannell, un actor foarte cunoscut din Irlanda, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, anunțul trecerii în neființă fiind făcut de un prieten foarte apropiat care i-a adus un tribut pe pagina de Facebook. Momentan nu se cunoaște cauza decesului renumitului actor.

DS Ted Roach, celebrul actor irlandez, a murit pe 27 mai

Tony Scannell, devenit cunoscut sub numele de DS Ted Roach, a murit miercuri, 27 mai, la vârsta de 74 de ani lăsând în urma sa o soție îndurerată și trei copii adulți.

În momentul de față nu se știe cauza decesului actorul de origine irlandeză, însă anunțul trecerii în neființă a fost confirmat de un prieten, relatează Daily Mail.

Amicul regretatului actor a transmis pe pagina sa de socializare un tribut la adresa celui care a fost Tony Scannell, devenit celebrul după aparițiile în filmul „IT Bill”, debutul său pe micile ecrane având loc pe 23 octombrie 1984.

Tribut în numele actorului Tony Scannell

„Tony Scannell l-a interpretat pe DS Ted Roach în producția The Bill timp de 9 ani, în perioada 1984 – 1993. Orice episod în care apărea ținea oamenii ațintiți în fața micilor ecrane. 

Îmi amintesc un caz în care o fată tânără îl zdrobește pe Ted /Tony. S-a simțit puțin în neregulă în acest rol, în ciuda faptului că era literalmente mai tânăr cu trei luni decât tatăl meu”, a scris prietenul regretatului actor pe pagina sa de Facebook.

Amicul lui Tony Scannell a dezvăluit că s-a simțit devastat când actorul irlandez a renunțat la rolul său din serialul „The Bill” fiind înlocuit de actorul Russell Boulter. 

„Mi-a luat foarte mulți ani să trec peste sentimentele acestea, recunosc, până a ajuns să-mi pese de întâlnirea cu Russell, Mark și Hew Higginson. 

Ted a fost un personaj foarte dinamic, deși nu am reușit să-l cunosc niciodată. Sunt sigur că Tony a fost la fel de uimitor… și amintirea lui va fi prețuită de cei dragi și de toți prietenii”, a mai scris prietenul actorului irlandez.

 

 

Închide ×