Life

Actrița Andreea Perju a renunțat la sutien la mare. Cât de bine poate să arate după două nașteri – Foto

22.07.2020 | 17:14
Actrita Andreea Perju a renuntat la sutien la mare Cat de bine poate sa arate dupa doua nasteri  Foto
Andreea Perju. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Perju a făcut deliciul internauților după ce s-a pozat fără sutien în vacanța petrecută pe litoral. Actrița a lăsat și un mesaj prin care își explică gestul plin de libertate.

Fosta sportivă îndeamnă fiecare femeie să se accepte așa cum este și să încerce să fie mai puțin pudice, semn că nuditatea pentru ea nu este o problemă.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-o fotografie care a stârnit un val de reacții, actrița din serialul  Profu’ , de la Pro TV, apare fără sutien, doar în slipul costumului de baie, în timp ce stă pe o terasă.

Andreea Perju, fără sutien

Fosta sportivă are 35 de ani și o siluetă demnă de invidiat. Deși are două nașteri la activ, fiind mămică a două fetițe, vedeta nu se rușinează în a apărea fără sutien, ori în costume de baie care îi pun trupu în evidență. Ce-i drept, Andreea Perju arată foarte bine, iar într-un mesaj de pe Insatgram anunță că este susținătoarea femeilor care au curaj să își arate corpul fără prejudecăți.

ADVERTISEMENT

„ Neata! De multe ori ne raportăm la feminitate și sexualitate, mic, mojic și cu frică. Am crescut și trăit cu falsa impresie că dacă te arăți prea mult ești de joasă speță, că e rușine, că vorbește lumea. Și sunt ferm convinsă că nu sunt singura care a simțit și a crescut cu asta. Și sunt ferm convinsă că e dureros să răscolești în copilărie, în relațiile pe care le iubești atât de mult dar care ți-au fost piatră de temelie iar temelia se zdruncină din rărunchi.

Convingerea îmi vine din propriile trăiri și experiențe și nu mi-e frică, în sfârșit, s-o zic. Iar dacă ție ți-e teamă încă, probabil, prin mărturisirea mea, ai curaj să te uiți și la ale tale. Vreau să-mi cresc fetițele cu recunoștință pentru că sunt de sex feminin. Vreau să conștientizeze că asta e o binecuvântare și nu o rușine.

ADVERTISEMENT

Vreau să conștientizeze că întregul este format din bărbat și femeie și că, nici pe departe, bărbatul nu e TOT iar femeia cantitate neglijabilă. Recâștigați-vă încrederea în voi, fiți recunoscătoare pentru că dați viață, priviți-vă cu bunătate și acceptați-vă frumusețea. Bună dimineața!”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Neata! De multe ori ne raportăm la feminitate și sexualitate, mic, mojic și cu frică. Am crescut și trăit cu falsa impresie că dacă te arăți prea mult ești de joasă speță, că e rușine, că vorbește lumea. Și sunt ferm convinsă că nu sunt singura care a simțit și a crescut cu asta. Și sunt ferm convinsă că e dureros să răscolești în copilărie, în relațiile pe care le iubești atât de mult dar care ți-au fost piatră de temelie iar temelia se zdruncină din rărunchi. Convingerea îmi vine din propriile trăiri și experiențe și nu mi-e frică, în sfârșit, s-o zic. Iar dacă ție ți-e teamă încă, probabil, prin mărturisirea mea, ai curaj să te uiți și la ale tale. Vreau să-mi cresc fetițele cu recunoștință pentru că sunt de sex feminin. Vreau să conștientizeze că asta e o binecuvântare și nu o rușine. Vreau să conștientizeze că întregul este format din bărbat și femeie și că, nici pe departe, bărbatul nu e TOT iar femeia cantitate neglijabilă. Recâștigați-vă încrederea în voi, fiți recunoscătoare pentru că dați viață, priviți-vă cu bunătate și acceptați-vă frumusețea. Bună dimineața! • •#andreeaperju

A post shared by ANDREEA PERJU (@andreea.perju) on

După mesajul postat de actriță, mai multe femei au comentat curajos ce a scris vedeta. „ Din iarnă mi s-a oferit ocazia să lucrez cu mine,cu ajutorul terapiei și am acceptat pentru că îmi doream de mult. De fapt, aveam nevoie de asta. Sunt multe de corectat, multe răni de bandajat, traume, cuvinte, obiceiuri nesănătoase, concepții toxice. Dar sper și vreau să fiu EU cea care știu că pot să fiu, care sunt sub toate straturile de haine cu care m-au îmbrăcat familia, apropiații, străinii, societatea. Trebuie doar să învăț cum să mă dezbrac de ele pentru a mă descoperi și iubi pe deplin. Iți îmbrățișez esența și iți aplaud vocea interioara, Andreea. Mergi înainte! ❤️”, i-a scris o admiratoare.

ADVERTISEMENT