Life

Actrița Anne Heche, în stare critică după un accident de mașină! Controversata vedetă, la un pas să ardă de vie

Actrița Anne Heche este în stare critică, la spital, după un accident de mașină, controversata vedetă de la Hollywood suferind arsuri grave din cauza coliziunii.
06.08.2022 | 16:11
Actrita Anne Heche in stare critica dupa un accident de masina Controversata vedeta la un pas sa arda de vie
Anne Heche a suferit un accident de mașină grav, iar acum vedeta este în stare critică, la spital / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anne Heche este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și datorită controverselor pe care le-a iscat de-a lungul timpului. Acum însă, actrița se zbate între viață și moarte din cauza unui cumplit accident de mașină.

Anne Heche e în stare critică după un accident de mașină

Anne Heche, raportează presa americană, a suferit un cumplit accident de mașină în Los Angeles. Conform informațiilor publicate până acum actrița de 53 de ani a lovit un garaj, iar apoi mașina în care se afla a ricoșat într-o clădire și a luat foc.

ADVERTISEMENT

Incendiul cauzat de accident i-a provocat, pare-se, arsuri grave, iar acum Anne Heche este la spital, intubată, iar medicii susțin că starea ei ar fi una critică. În urma coliziunii, vedeta americană a fost dusă la spital și internată la Terapie Intensivă de pompierii care au intervenit de urgență la locul accidentului.

Conform informațiilor obținute de Fox News și a imaginilor intrate în posesia televiziunii americane, Anne Heche conducea cu viteză foarte mare, mașina ei, un Mini Cooper albastru, lovind în plin clădirea, iar apoi a luat foc.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că în urma accidentului a fost necesară intervenția a aproape 60 de pompieri pentru a stinge flăcările și pentru a o salva pe actrița de la Hollwood, ea fiind conșientă în momentul în care a fost preluată de echipajele de salvare și dusă la cel mai apropiat spital.

Anne Heche, singura victimă a accidentului

Din fericire, precizează departamentul de pompieri din Los Angeles care a intervenit la locul accidentului, nu au mai existat și alți răniți, dar flăcările au produs pagube materiale importante, casa în care a intrat cu mașina arzând aproape în totalitate.

ADVERTISEMENT

De altfel, cum Anne Heche a ajuns în stare critică la spital, actrița nu a putut fi testată de medici dacă a consumat sau nu substanțe interzise sau alcool înainte de a se urca la volanul mașinii cu care a produs accidentul.

În altă ordine de idei, chiar dacă Anne Heche este în stare critică, medicii sunt convinși că actrița de la Hollywood va supraviețui accidentului. Până în acest moment, reprezentanții vedetei au evitat să vorbească despre ce s-ar fi întâmplat, iar o anchetă este în desfășurare.

ADVERTISEMENT

Anne Heche a provocat controverse uriașe la Hollywood

Anne Heche s-a născut pe 25 mai 1969, în Ohio, vedeta având patru frați, toți decedați în diverse accidente încă de la o vârstă fragedă. Copilăria vedetei, susține ea, a fost marcată de abuzurile, inclusvi sexuale, pe care a fost nevoită să le suporte din partea tatălui ei.

A debutat în serialul Another World, a câștigat o serie de premii importante, printre care și un Emmy, și a devenit celebră fiind distribuită în filme, la Hollywood. Atenția publicului a fost însă câștgată în momentul în care și-a recunoscut relația cu prezentatoarea și celebritatea Ellen DeGeneres, femeia cu care s-a iubit timp de trei ani.

Despărțirea de Ellen DeGeneres a fost, pentru Anne Heche, un alt moment controversat după ce a fost găsită mergând, drogată, prin deșert, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Un an mai târziu însă, Anne Heche a renunțat la orientarea sa sexuală declarată, s-a măritat cu un coleg de platou și a născut un copil.

Vedeta a apărut, după divorțul de bărbatul care a câștigat și custodia copilului, într-o serie de filme, dar, în ciuda prestațiilor onorabile avute, Anne Heche nu a mai reușit să aibă un succes fulminant ca acttriță, rolurile ei fiind mai degrabă judecate pentru momentele pline de senzualitate jucate.

ADVERTISEMENT