Life

Actrița celebră din România care a confirmat că e însărcinată: ”Așteptăm un copil”

O actriță celebră din România a confirmat că este însărcinată. Ea și partenerul ei așteaptă un copil, iar anunțul a fost făcut chiar de 1 iunie.
01.06.2024 | 11:02
Actrita celebra din Romania care a confirmat ca e insarcinata Asteptam un copil
Actrița celebră din România care a confirmat că e însărcinată. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O actriță celebră din România a confirmat că este însărcinată. Deși este extrem de discretă când vine vorba de viața personală, iată că de această dată, ea a decis să fie sinceră cu fanii săi.

Actrița celebră din România care a confirmat că e însărcinată

Celebra actriță din România care este însărcinată este chiar Anca Dinicu. Toată lumea o știe pentru rolurile sale din diferite producții. Când vine vorba de viața personală însă, aceasta este mai mereu discretă.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care nici până acum nu s-a aflat cine este partenerul ei de viață. Se pare însă că în realitate, Anca Dinicu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar mai nou o să devină și mamă.

Chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, celebra actriță din România a confirmat faptul că este însărcinată. În același timp, ea a făcut și un alt anunț neașteptat. L-a prezentat public pe partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Anca Dinicu și Georigian Păun, un cunoscut baschetbalist, se pregătesc să devină părinți. Actrița spune că a preferat ca acest lucru să se știe de la ea și să nu apară alte zvonuri în mediul online.

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu, pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT
Actrița celebră din România care a confirmat că e însărcinată. Sursă foto: Instagram
Actrița celebră din România care a confirmat că e însărcinată. Sursă foto: Instagram

Adevărul despre relația dintre Anca Dinicu și Mihai Bendeac

Menționăm că de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri legate de viața amoroasă a actriței. La un moment dat chiar se spunea că între ea și Mihai Bendeac ar fi ceva mai mult decât o prietenie.

Anca Dinicu a ținut însă să pună capăt acestor zvonuri. Actrița care e însărcinată acum spunea că cei doi sunt doar colegi și că se înțeleg de minune. Au o chimie aparte într-adevăr, însă acest lucru se întâmplă doar când urcă pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii «În puii mei». Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat”, declara actrița care e însărcinată acum ceva timp.

ADVERTISEMENT