Life

Actriţa Claire Foy, din „The Crown”, îşi părăseşte soţul bolnav de cancer

Actriţa Claire Foy, care o interpretează pe regina Elisabeta a II-a în seria de mare succes „The Crown”, şi-a anunţat separarea de soţul său, Stephen Campbell Moore.
24.02.2018 | 10:32

Claire Foy face anunţul după ce partenerul său de viaţă, Stephen Campbell Moore, a suferit o operaţie de înlăturare a unei tumori craniene, cu câteva luni în urmă. „Ne-am separat. De altfel, suntem despărţiţi de mai mult timp”, spune actriţa. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi sunt căsătoriţi de patru ani. Claire, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră în toată lumea graţie seriei Netflix „The Crown”, în care joacă rolul principal, al reginei Elisabeta a II-a în primii săi ani de domnie.

Actriţa Claire Foy îşi părăseşte soţul bolnav de cancer

De dragul fiicei lor în vârstă de 2 ani, Ivy Rose, cei doi încearcă din toate puterile să se separe în mod amiabil. „Rămânem foarte buni prieteni şi păstrăm un mare respect reciproc”, susţine actriţa.

Claire Foy şi soţul ei s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare şi pentru mulţi dintre apropiaţi vestea despărţirii lor a venit ca un şoc, mai ales că Stephen a suferit o a doua intervenţie chirurgicală din ultimii cinci ani. „Sunt oameni buni şi vor încerca să ţină totul cât mai civilizat cu putinţă”, susţine un apropiat al cuplului.

Tags: