Life

Actrița Lori Loughlin a fost condamnată la închisoare!

22.08.2020 | 11:23
Actrita Lori Loughlin a fost condamnata la inchisoare
Actrița Lori Loughlin a fost condamnată la închisoare! sursă foto:protv.ro
ADVERTISEMENT

Actriţa Lori Loughlin a fost condamnată la două luni de închisoare și va plăti și 150.000 de dolari,  după ce a fost găsită vinovată în scandalul privind admiterea în universităţi de elită din SUA.

Lori și soțul ei, designerul Mossimo Giannulli, și-au recunoscut fapta în dosarul de dare de mită de către mai mulţi părinţi cu bani, pentru ca odraselele lor să fie admise în carul marilor universități din America.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă închisoare și amendă, actrița va fi supravegheată doi ani şi va efectua 100 de ore în serviciul comunităţii, în timp ce soțul ei va sta după gratii pentru următoarele cinci luni.

Actrița Lori Loughlin, condamnată la închisoare, plus o amendă de 150.000 de dolari

Scandalul Varsity Blues, în care zeci de părinţi au fost acuzaţi de înşelătorie, printre care și actrița Lori Loughlin, alături de soțul ei, a izbucnit în 2019. Un an mai târziu,  în mai 2020, cei doi și-au recunoscut vina și acum urmează să își ispășească pedeapsa.

ADVERTISEMENT

″Îmi pare sincer şi profund rău. Cred în Dumnezeu şi în răscumpărare şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a îndrepta lucrurile″, și-a început Lori declarația, la momentul audierii.

Judecătorul i-ar fi reproşat lui celebrei actrițe că a contribuit la coruperea sistemului de educaţie superior. De cealaltă parte, avocatul apărării a cerut să i se permită să ispăşească sentinţa la închisoarea din Victorville, California.

ADVERTISEMENT

Cuplul a fost acuzat că a plătit intermediarului, William Singer, 500.000 de dolari pentru a asigura admiterea celor două fiice la University of South California. În plus, aceștia au cerut ca odraselele lor să fie incluse în echipa de canotaj a Universității, chiar dacă acestea nu aveau habar despre acest sport.

Pe lângă banii primiți de la Lori, William Singer ar fi încasat în total 25 de milioane de dolari de la părinţii care își doreau copiii în clasele prestigioase ale Universităților Yale, Georgetown sau Stanford.

ADVERTISEMENT

În acest dosar, alături de Lori Loughlin, se află și Felicity Huffman, actrița din Desperate Housewives, care a fost condamnată la două săptămâni de închisoare, pedeapsă pe care a și ispășit-o în octombrie 2019.

ADVERTISEMENT