Life

Actrița Marinela Chelaru, de urgență la spital: ”Nu sunt în stare să vorbesc”

Actrița Marinela Chelaru a ajuns, din nou, la spital, problemele ei de sănătate fiind suficient de grave încât să aibă nevoie de medici pentru a se face bine.
22.03.2023 | 16:25
Actrita Marinela Chelaru de urgenta la spital Nu sunt in stare sa vorbesc
Actrița Marinela Chelaru a ajuns la spital, de urgență / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița Marinela Chelaru se află pe patul de spital cu probleme grave de sănătate. A fost operată la inimă în urmă cu ceva timp, iar acum se simte din ce în ce mai rău. FANATIK a vorbit cu ea, iar actrița ne-a recunoscut că e într-o situație critică.

Actrița Marinela Chelaru, de urgență la spital

Actrița Marinela Chelaru se afla într-un spital din București. Actrița are mari probleme de sănătate. În urmă cu două zile, ea s-a simțit foarte rău și a fost nevoită să apeleze la intervenția medicilor. În exclusivitate pentru FANATIK, ea a explicat ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit foarte bine. De două zile mă simt tot mai rău. Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat `pe motor` și acum am probleme mai tot timpul. De câte ori mă simt rău vin la spital să previn ceea ce ar putea fi și mai rău, nu stau să ajung ca problemele să devină majore. Este greu, foarte greu”, ne-a declarat Marinela Chelaru.

Problemele ei de sănătate sunt, de altfel, destul de vechi. Marinela Chelaru a suferit o intervenție chirurgicală la inimă în urma cu ceva timp, una dintre artere fiindu-i în locuită cu o venă de la mână. De atunci actrița trebuie să meargă periodic la doctori pentru a-i ține în frâu sănătatea destul de fragilă.

ADVERTISEMENT

„Sunt nevoită să îmi fac toate investigațiile, nu am ce să fac. M-a luat așa deodată. Aștept să văd ce zic medicii că trebuie să îmi facă și un doppler că e posibil să am niște vase înfundate, asta e, ce să fac”, ne-a mai precizat Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru rămâne optimistă

Marinela Chelaru, ajunsă la spital, nu și-a pierdut voința de a trece peste toate. Astfel, în ciuda tuturor problemelor de sănătate cu care se confruntă, actrița este optimistă și crede ca până la urmă are zile date de Dumnezeu si va reuși să treacă și peste acest chin.

ADVERTISEMENT

Și, la cei 63 de ani ani ai săi, Marinela Chelaru sper că își va reveni suficient. Și, probabil, chiar dacă e pensionară, se gândește la modul serios să revină în atenția publicului. Probabil, cu umorul care o caracterizează, a trecut prin suficiente experiențe de viață pe seama cărora ar mai putea face glume.

Cine este Marinela Chelaru. Ultima apariție publică, la Chefi la Cuțite

Marinela Chelaru este una dintre cele mai cunoscute figuri în lumea umorului românesc. Celebritatea ei se datorează grupului Vouă. Actrița, alături de alții, a fondat grupul la începutul anilor 1990. La acea vreme, ea era colegă cu nume grele din lumea actoriei: Maria Buză, Marius Florea Vizante sau Gheorghe Ifrim – primarul Vasile din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Marinela Chelaru a uferit, în 2018, un infarct urmat de un edem pulmonar. Aflată la un pas de moarte, actrița a fost salvată, cu greu, de medici. Apoi, după ce, timp de doi ani, a făcut eforturi serioase să se recupereze, a venit pandemia de COVID-19. Aflată în grupa de risc – bolile ei cardiovasculare nefiind tocmai ușaore – Marinela Chelaru a preferat să își petreacă mai tot timpul în casă.

Dispărută din atenția publicului, actrița Marinela Chelaru a avut o apariție plină de zâmbete la emisiunea Chefi la Cuțite. Astfel, în 2021, s-a prezentat în fața chefilor Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Acolo, Marinela Chelaru a dezvăluit că a învățat de mică să gătească și că e fana emisiunii.

„Scena îmi lipsește. Nu mai zic nimic, deja… Asta e. Nu m-am resemnat, dar asta e viața. Nu știu. Am jucat la teatru, am jucat în filme”, a mărturisit Marinela Chelaru, extrem de emoționată, în fața Ginei Pistol, prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT