Life

Actrița Mirela Zeța, cunoscută pentru că a imitat-o pe Andreea Marin la Mondenii, în pragul disperării

03.03.2021 | 10:43
Actrita Mirela Zeta cunoscuta pentru ca a imitato pe Andreea Marin la Mondenii in pragul disperarii
Mirela Zeța a vorbit despre cât de grea a fost perioada de pandemie pentru artiști. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Mirela Zeța, cunoscută publicului larg pentru felul în care o interpreta pe Andreea Marin în serialul de comedie „Mondenii” de la Prima TV a a avut de suferit în anul de pandemie care a pus la pământ breasla artiștilor.

Actrița a povestit cât de greu i-a fost să stea în casă și a mărturisit că la un moment dat a fost în pragul disperării, spunând totodată că a înțeles și teama oamenilor de a se infecta.

ADVERTISEMENT

Mirela a vorbit despre anul dificil prin care a trecut în emisiunea lui Marius Tucă de la Aleph News și a spus pentru prima oară câteva lucruri pe care le-a ținut doar pentru ea.

Mirela Zeța, Andreea Marin în Mondenii: „Am fost în pragul disperării”

„Au fost oameni care au fost înfricoșați de acest virus, de contactul fizic și îi înțeleg. Eu am fost în pragul disperării. Să stai atât de multă vreme acasă, să nu te antrenezi în meseria asta e un risc major. Un actor atunci când stă și nu își practică meseria capătă o nesiguranță foarte mare și o îndoială. Se tocesc toate simțurile”, a mărturisit vizibil afectată actrița.

ADVERTISEMENT

Înainte de pandemie, Mirela Zeța juca la Teatrul Metropolis în „Hamlet” și în „Titanic Vals” și chiar înainte de lockdown repeta un text care îi plăcea foarte mult, dar nu a vrut să spună despre ce e vorba, căci e o surpriză pe care o pregătește celor care iubesc teatrul.

Despre solidaritatea din rândul artiștilor

Când a fost întrebată despre solidaritatea între artiști, Zeța a oftat adânc încercând să înțeleagă: „Care solidaritate?”.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost un moment în care ne-am unit în trupa teatrului să facem ceva împreună. Am profitat de pandemie să scoatem ceva bun și să demonstrăm cumva lumii că fără noi nu se poate și viața nu e atât de frumoasă, că avem nevoie de artiști în general”, a continuat vedeta la Marius Tucă.

Actrița nu a vrut să comenteze felul în care au gestionat autoritățile ca să nu și le pună în cap. Într-un final a spus că există cât de cât solidaritate între artiști și, în mod diplomat, a spus că e loc de mai bine.

ADVERTISEMENT