Life

Actrița Nia Long și antrenorul Ime Udoka s-au despărțit, după 13 ani de relație: “Situația este nefericită și dureroasă”

După 13 ani de relație, actrița Nia Long și antrenorul de baschet Ime Udoka s-au despărțit. Care ar fi motivul separării.
07.12.2022 | 11:56
Actrita Nia Long si antrenorul Ime Udoka sau despartit dupa 13 ani de relatie Situatia este nefericita si dureroasa
Actrița Nia Long și antrenorul Ime Udoka s-au despărțit. Sursa foto: Hepta, New York Post/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița Nia Long (52 de ani) și antrenorul de baschet Ime Udoka (45 de ani) au pus capăt relației de 13 ani, iar despărțirea a fost confiramtă de o sursă din anturajul lor. Cei doi au împreună un fiu, în vârstă de 11 ani.

Actrița Nia Long și antrenorul Ime Udoka s-au despărțit

Actrița de la Hollywood Nia Long și antrenorul Ime Udoka s-au despărțit după o relație care a durat 13 ani.

ADVERTISEMENT

Recent, în spațiul public au apărut speculații conform cărora Udoka ar fi avut o aventură cu o subordonată din cadrul echipei pe care o antrenează.

După separarea de cunoscutul antrenor, Nia Long trece printr-o perioadă dificilă, dar se concentrează pe copiii ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta are un fiu împreună cu Ime Udoka și încă unul dintr-o relație anterioară.

“Situația este nefericită și dureroasă, dar Nia se focusează pe copiii ei și pe reconstruirea vieții sale.”, a declarat o sursă pentru publicația People.

De asemenea, și reprezentanții actriței de la Hollywood au confirmat separarea sa de antrenorul Boston Celtics. Cu toate acestea, cei doi vor coopera pentru creșterea fiului lor, Kez Sunday, în vârstă de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Ime Udoka, despre suspendarea de la Boston Celtics

În septembrie, echipa Boston Celtics a ținut o conferință de presă, în cadrul căreia s-a discutat despre suspendarea lui Ime Udoka și motivul acestei decizii.

“Cred că cea mai dureroasă chestie din toată chestia asta a fost să văd fața fiului meu când reprezentanții Boston Celtics au decis să facă o situație privată publică.”, a declarat Nia Long pentru Hollywood Reporter, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ar fi încălcat “politicile echipei”, după cum au declarat reprezentanții organizației. Udoka a publicat, ulterior, o declarație oficială în legătură cu această situație. Acesta le-a cerut scuze atât jucătorilor și fanilor, cât și apropiaților.

“Vreau să-mi cer iertare jucătorilor, fanilor, organizației și familiei mele pentru că i-am dezamăgit. Îmi pare rău că am pus echipa în situația asta dificilă și accept decizia echipei.

Din respect pentru toți cei implicați, nu o să comentez mai departe.”, a transmis Ime Udoka.

La rândul său, și Nia Long a publicat o declarație în acest context. Actrița le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat în această perioadă și a cerut să-i fie respectată viața privată.

“Iubirea din partea familiei, prietenilor și a comunității în această perioadă dificilă înseamnă atât de mult pentru mine.

Cer ca viața mea privată să fie respectată în timp ce procesez evenimentele recente.

Mai presus de toate, sunt mamă și o să continui să mă focusez pe copiii mei.”, a transmis vedeta.

Nia Long și Ime Udoka s-au cunoscut în 2010, atunci când acesta din urmă era jucător profesionist Sacramento Kings. Actrița se afla la Boston pentru filmarea unui episod pentru NBC, iar Udoka juca împotriva echipei Boston Celtics.

Un prieten comun le-a făcut cunoștință celor doi, care au început o relație la scurt timp. În 2011, cei doi au anunțat că se va naște primul lor copil.

Deși s-au logodit cu mulți ani în urmă, Nia Long și Ime Udoka nu s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT