Life

Actrița și modelul Charlbi Dean, moarte subită la doar 32 de ani. A jucat rolul principal în Triangle of Sadness, premiat la Cannes 2022

Lumea filmului internațional este mai săracă după ce o cunoscută actriță s-a stins din viață în mod subit. Charlbi Dean avea doar 32 de ani și s-a îmbolnăvit din cauza unei boli neașteptate.
31.08.2022 | 09:19
Actrita si modelul Charlbi Dean moarte subita la doar 32 de ani A jucat rolul principal in Triangle of Sadness premiat la Cannes 2022
Charlbi Dean a murit la vârsta 32 ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Charlbi Dean, actrița din filmul Triangle of Sadness (Triunghiul tristeții), care anul acesta a câștigat premiul Palme d’Or, a murit la doar 32 de ani. Apropiați ai vedetei susțin că aceasta s-a îmbolnăvit subit de o boală neașteptată.

Charlbi Dean, actriță și model internațional, a murit la doar 32 de ani

Charlbi Dean s-a născut pe data de 5 februarie 1990 în Cape Town. Și-a început cariera de model încă de la vârsta de 6 ani, iar în anul 2010 a debutat ca actriță în comedia Spud, rol în care a revenit 3 ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi roluri în filme precum, Death Race 3: Inferno (2013), Blood in the Water (2016), Don’t Sleep (2017) și Porthole (2018).

Pe 29 august, la doar 32 de ani, actrița a decedat subit, după o luptă cu o boală neașteptată apărută brusc, scrie TMZ. Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii despre afecțiune, dar surse din apropierea lui Dean spun că aceasta a murit fiind internată într-un spital din New York.

ADVERTISEMENT

Charlbi Dean a jucat în filmul Triangle of Sadness, care anul acesta a primit premiul Palme d’Or la Cannes

Ultimul rol interpretat de la Charlbi Dean a fost cel al lui Yaya din filmul Triangle of Sadness (Triunghiul tristeții). Pelicula a luat anul acesta cea mai mare distincție din cadrul Festivalului de la Cannes și anume premiul Palme d’Or.

Producția cinematografică urmează să ajungă în cinematografele din Statele Unite ale Americii începând cu data de 7 octombrie.

ADVERTISEMENT

Filmul spune povestea unui vas de croazieră naufragiat și a tuturor pasagerilor săi. Yaya este personajul principal al acestuia.

Charlbi Dean a interpretat un oaspete bogat, invitat să se alăture croazierei de lux. Actrița a jucat a jucat alături de Woody Harrelson, distribuția făcând furori pe covorul roșu în luna mai.

ADVERTISEMENT

Atunci când Triangle of Sadness a câștigat premiul, Charlbi a transmis un mesaj în mediul online în care le-a mulțumit tuturor colegilor săi, pe care a dezvăluit că îi consideră o adevărată familie.

ADVERTISEMENT