Carousel hot news

ACTUL cu care Prodanca le închide gura dinamoviştilor!

Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă au pornit un veritabil război cu Anamaria Prodan în ultima vreme. Şi totul a plecat de la cei de la Dinamo, frustraţi de faptul că impresara a reuşit...
Autor: Constantin Radu | 06.04.2014 | 18:52

Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă au pornit un veritabil război cu Anamaria Prodan în ultima vreme. Şi totul a plecat de la cei de la Dinamo, frustraţi de faptul că impresara a reuşit să semneze cu cel mai bun jucător din Ştefan cel Mare, Dorin Rotariu.

Constantin Anghelache a făcut cîteva declaraţii dure, dar fără acoperire la adresa soţiei lui Reghe. “Nici măcar nu e impresar! Nici licenţă nu are! Cum să reprezinte ea fotbalişti de la Dinamo? Să ne lase în pace jucătorii!”. Pe de altă parte, Reghe a fost chemat la Comisia de Disciplină tot de oficialul din Ştefan cel Mare, după ce tehnicianul l-a făcut “comunist”.

Supărată de atacurile venite din Ştefan cel Mare, Anamaria Prodan a luat legătura cu FRF pentru a demonstra tuturor că este în legalitate. Ea a primit de la Federaţia Română de Fotbal o adeverinţă care atestă că este “agent de jucători licenţiat de FRF”. Soţia lui Reghecampf a vrut să pună astfel punct insinuărilor făcute de Anghelache.

adeverinta

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!