Sport

Acum ai șansa să devii bogat! Vezi cum poți transforma rapid o investiție de 5 lei într-un câștig de 13.500 de lei

Pentru astăzi vă propunem un super bilet de pariuri, care în weekend poate transforma o investiție de doar 5 lei într-un câștig de aproape 13.500 de lei.
29.10.2021 | 20:11
Acum ai sansa sa devii bogat Vezi cum poti transforma rapid o investitie de 5 lei intrun castig de 13500 de lei
Biletul de sâmbătă ar putea aduce un câștig de aproape 13.500 de lei cu o investiție de doar 5 lei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă și în timpul săptămânii s-au disputat multe competiții, week-end-ul este momentul cel mai așteptat de toți pariorii, fiindcă oferta este extrem de variată, iar câștigurile sunt mult mai ușor de obținut. De aceea, încercăm să vă venim în ajutor și vă propunem pentru astăzi un bilet cu meciuri programate sâmbătă în cele mai tari campionate, cu ajutorul căruia ați putea da un adevărat tun financiar.

Am selectat atent 13 partide din Liga 1, Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga sau Ligue 1, am obținut o cotă totală de 2.003, iar cu o miză de numai 5 lei ați putea obține un super câștig, de aproape 13.500 de lei. Sună tentant, nu?

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să credeți în șansa voastră și să vă încercați norocul, pentru că numai cei curajoși reușesc. Dovadă stau și superbiletele câștigătoare prezentate zilele trecute, cu doi pariori superinspirați care au transformat două mize de 2 lei și de 50 de lei în câștiguri de 210.000 de lei, respectiv de 32.000 de lei.

Și asta nu e tot. Profitați acum de super oferta de la Superbet, care vă oferă bonusuri cu adevărat incredibile, și puteți da și voi lovitura la pariuri. Nu mai stați pe gânduri, că timpul trece…

ADVERTISEMENT

Goluri în Premier League pentru un câștig fabulos cu biletul de cotă 2.000 la pariuri

Premier League este, probabil, cel mai spectaculos campionat din lume, astfel că de cele mai multe ori avem parte de goluri multe, mai ales în partidele în care evoluează granzii campionatului. Este și motivul pentru care ne-am oprit pentru sâmbătă asupra a trei meciuri în care ne așteptăm să avem parte de show, mai ales că vom urmări la lucru formațiile care în ultimii ani s-au bătut pentru un loc în Top 4.

Cu Vardy în formă, Leicester dispune de un apetit ofensiv de invidiat, așa că îi este la îndemână să marcheze de cel puțin două ori în poarta unui Arsenal care dezamăgește crunt în ultimii ani. Cota de 2,30 e foarte atractivă și trebuie să profităm de ea.

ADVERTISEMENT

Manchester City își continuă parcursul de regularitate și nu se poate împiedica pe teren propriu de Crystal Palace, motiv pentru care am selectat combinația „1&3+” (cotă 1,50), în timp ce la duelul dintre Tottenham și Manchester United, două echipe în criză de rezultate, am mers pe varianta „GG3+”, la o cotă de 2,05.

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Profită acum de ea pentru a da lovitura cu superbiletul de fotbal din acest sfârșit de săptămână.

ADVERTISEMENT

Juventus e în cădere liberă. Își revine cu Verona?

Dintre meciurile programate sâmbătă în Bundesliga, ne-am oprit asupra celor în care evoluează Borussia Dortmund și RB Leipzig, două echipe cu pretenții de titlu. Evident, și aici ne așteptăm să se înscrie de cel puțin trei ori, însă această variantă am ales să o combinăm diferit: la Dortmund – FC Koln am mers pe „1&3+” (cotă 1,85), în timp ce la Eintracht Frankfurt – RB Leipzig ni s-a părut mai atrăgătoarea varianta „GG3+” (cotă 1,85).

În Serie A, mizăm pe dorința de revanșă a lui  Juventus, dar și pe pofta de gol arătată de două dintre reprezentantele Italiei în cupele europene, astfel că am ales să mizăm pe victoria „Bătrânei Doamne” în deplasarea de la Verona (cotă 1,90) și pe aceeași combinație „GG3+” (cotă 1,93) la Atalanta – Lazio.

Continuă Universitatea Craiova seria de victorii consecutive?

În Spania, propunerea noastră pentru biletul de sâmbătă este „GG” la Valencia – Villarreal (cotă 1,85), iar în Franța mizăm pe forța de atac a gazdelor în Lyon – Lens și vă propunem o cotă de 1,62 pentru pronosticul „G2+”. Și în completare venim cu doi soliști din Belgia și Portugalia, candidatele la titlu Club Brugge și Benfica având cote de 1,55 și 1,50 pentru victorii simple „afară” cu St. Truiden și Estoril.

În fine, punem punct biletului propus pentru sâmbătă cu două cote de 1,80 în meciuri în care ne așteptăm ca favoritele să facă spectacol. În Olanda, mergem pe „1&3+” la PSV Eindhoven – Twente, iar la Universitatea Craiova – CS Mioveni alegem „1&2+”.

Biletul de pariuri cu cota 2.003 pe care vi-l propunem, în acest weekend
Biletul de pariuri cu cota 2.003 pe care vi-l propunem, în acest weekend

Din cele 13 meciuri selectate am obținut o cotă de 2.003, iar cu miza de 5 de lei puteți obține un câștig de aproape 13.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate sâmbătă în cele mai tari campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT