Sport

Acum poți da lovitura! La mijloc de săptămână, te îmbogățești cu un bilet de cotă 80

Pentru astăzi, vă propunem un bilet de fotbal cu meciuri de la mijlocul săptămânii, care vă poate transforma o investiție de 50 de lei într-un câștig de aproape 4.500 de lei
26.10.2021 | 11:58
Acum poti da lovitura La mijloc de saptamana te imbogatesti cu un bilet de cota 80
La mijloc de săptămână, te îmbogățești cu un bilet de cotă 80. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A trecut week-end-ul incendiar, plin de derby-uri în mai toate campionatele Europei, dar spectacolul fotbalistic continuă și în acest mijloc de săptămână. Avem intermediare în Spania și Italia, Cupe în România și Germania, dar și Cupa Ligii în Anglia.

Așadar, o ofertă destul de bogată, de unde putem să construim fără prea mari eforturi un bilet cu care să încercăm marea lovitură la pariuri. Trebuie doar să avem inspirație și puțin noroc, ingrediente fără de care nu poți să ai succes în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet. Profitați acum de ea și aveți ocazia să vă numărați printre norocoșii care dau lovitura la pariuri la mijlocul acestei săptămâni.

Marți, facem profit cu Serie A și Cupa României. Nu rata biletul de cotă 80 care te poate îmbogăți

Primul dintre cele 8 meciuri de marți și miercuri alese pe biletul de pariuri cu cotă 80 pe care vi-l propunem este Dinamo – FC Argeș, din „optimile” Cupei României. Gazdele dau ușoare semne de revenire sub comanda lui Mircea Rednic, dar mai au mult de muncă până vor redeveni, dacă o vor mai face vreodată, o forță a campionatului. Nu ne hazardăm pe o victorie a oaspeților, pentru că e posibil ca ce doi antrenori să meargă pe mâna jucătorilor mai puțin folosiți până acum, însă varianta golurilor ne face insistent cu ochiul. Un pronostic la alegere „GG sau 3+” are o frumoasă cotă de 1,70 și nu trebuie să o ratăm.

ADVERTISEMENT

Tot la goluri multe ne așteptăm și la partida AC Milan – AC Torino, programată marți în etapa intermediara din Serie A. În fiecare dintre ultimele trei meciuri ale „Diavolului milanez” s-au marcat cel puțin 5 goluri, așa că varianta „3+”, la o cotă de 1,77, ni se pare floare la ureche.

Trecând în Spania, la etapa din La Liga, ne-am oprit la Villarreal – Cadiz, acolo unde ne așteptăm ca formația gazdă să facă legea. Cadiz e în coada clasamentului, e o foarte bună încasatoare, așa că ar trebui să mizăm cu încredere pe varianta „G2+”, la o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Încheiem ziua de marți cu o competiție extrem de spectaculoasă și interesantă, Cupa Ligii Angliei, iar meciul pe care vi-l propunem aduce și cea mai mare cotă de pe bilet. Este vorba despre un 2,35 pentru varianta combo „GG3+” la Arsenal – Leeds, un joc la care ne așteptăm să plouă cu goluri în ambele porți.

Și nu uita! Profită acum de super oferta Superbet, pune mâna pe bonusurile generoase oferite și dă lovitura la pariuri. Ce mai aștepți? Acum e șansa ta.

ADVERTISEMENT

Miercuri, dăm lovitura la pariuri cu Bayern Munchen și Juventus

Pentru miercuri, am decis să mergem pe mâna favoriților la două partide din Cupa României și Serie A, dar pentru a mări puțin profitul am ales o variantă combo. Astfel, avem un „2&2+” la Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova (cotă 1,45) și „1&2+” la Juventus – Sassuolo (cotă 1,65) și doar un ghinion teribil ar putea face ca aceste două cote să nu se înverzească pe bilet.

La Rayo Vallecano – Barcelona, partidă din La Liga, am mers pe varianta simplă a victoriei oaspeților, la o cotă de 1,67, însă am revenit la combinația „GG3+”, la o cotă de 1,85, pentru Monchengladbach – Bayern Munchen, din Cupa Germaniei.

Biletul de cotă 80 care poate aduce un câștig de aproape 4.500 de lei

Din cele 8 meciuri selectate am obținut o cotă de 82, iar cu miza de 50 de lei puteți obține un câștig de aproape 4.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate marți și miercuri în cele mai tari competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: