Nicio categorie

Acum se pregăteşte să devină doamna Bănică, dar ştiai că în tinereţe Lavinia Pârva a pozat dezbrăcată?! Vezi aici imaginile

Lavinia Pârva se pregăteşte de căsătorie cu bărbatul vieţii ei, Ştefan Bănică. Frumoasa brunetă, ajunsă acum o doamnă în toată regula, a avut parte de o tinereţe tumultoasă....
30.11.2016 | 10:52
ADVERTISEMENT

Lavinia Pârva se pregăteşte de căsătorie cu bărbatul vieţii ei, Ştefan Bănică. Frumoasa brunetă, ajunsă acum o doamnă în toată regula, a avut parte de o tinereţe tumultoasă.

În trecut, pe cînd făcea parte din trupa Spicy, Lavia a pozat provocator într-o revistă pentru bărbaţi. Imaginile dăinuiesc şi acum în mintea fanilor de sex masculin, iar acum sînt disponibile şi în galeria foto de mai sus.

ADVERTISEMENT

“Ne este foarte bine, sîntem foarte fericiţi împreună. îmi doresc un copil, fiecare femeie îşi doreşte un copil la un moment dat, însă lucrurile astea vin atunci cînd vrea Dumnezeu. Eu nu programez nimic. Sînt foarte sigură că lucrurile astea se întîmplă atunci cînd este momentul potrivit”, spunea Lavinia despre relaţia sa cu Bănică, relaţie care nu a fost afectată cîtuşi de puţin de imaginile în care bruneta a pozat goală pentru adulţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri