News

Acuzat că a abuzat sexual o fetiță, primarul din Ștefăneștii de Jos s-a autosuspendat din PNL

Ionel Robert Ștefan este acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiță de 12 ani. Edilul a cerut un test poligraf.
12.06.2021 | 19:27
Acuzat ca a abuzat sexual o fetita primarul din Stefanestii de Jos sa autosuspendat din PNL
ADVERTISEMENT

Edilul a anunțat că se autosuspendă și renunță la calitatea de membru al Partidului Național Liberal, până la clarificarea situației.

Acuzat că a abuzat sexual o fetiță, primarul din Ștefăneștii de Jos s-a autosuspendat din PNL

„Am decis să autosuspend din partid și să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal”, a scris Ionel Robert Ștefan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Edilul spune că a cerut un test poligraf și un test ADN și își va declara nevinovăția.

„Pe fondul informațiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spațiul public, deși mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid și să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal până la clarificarea situației.

Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu.

ADVERTISEMENT

Am încredere că îmi voi demonstra nevinovăția. Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf și un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spațiul public.

Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiția nu ar trebui să se facă la televizor.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să lăsăm magistrații să își facă treaba, fără presiuni de acest fel. Dosarul este în desfășurare, nu pot comenta mai multe, aștept finalizarea lui”, a scris edilul.

Ionel Robert Ștefan este bănuit că ar fi violat o fetiță de 12 ani, în perioada 2017-2019.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că în primăvara lui 2018, într-o seară în care primarul Ștefan se afla la o petrecere organizată pe malul lacului pe care îl administrează în Dascălu, doi cunoscuți au adus o fetiță care era bătută și fusese deja violată.

ADVERTISEMENT

Cu toate că era foarte speriată și plângea, primarul ar fi siluit-o, la rândul lui, iar chinurile fetei s-ar fi repetat de mai multe ori.

Vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a decis punerea în libertate a primarului din Ștefănești reținut joi seară. Procurorii au respins propunerea organelor de cercetare penală și a fost revocată măsura reținerii.

ADVERTISEMENT
Tags: