Life

Acuzat de proxenetism, Florin Rusu, iubitul ispitei Bianca Pop spune adevărul despre afacerea sa din Spania: „E o investiție de 40.000 de euro”

Florin Rusu, partenerul ispitei Bianca Pop, a rupt tăcerea și a dezvăluit ce afacere are, de fapt, în Spania, după ce a fost acuzat de proxenetism. Fostul concurent de la Puterea dragostei are planuri mari!
21.06.2022 | 12:42
Acuzat de proxenetism Florin Rusu iubitul ispitei Bianca Pop spune adevarul despre afacerea sa din Spania E o investitie de 40000 de euro
Florin Rusu, iubitul Biancăi Pop, investiție de 40.000 de euro în Spania. Foto: Instagram/ Viator
ADVERTISEMENT

Într-un moment de criză de cuplu, ispita Bianca Pop l-a acuzat pe partenerul ei, Florin Rusu, că ar duce femei în Spania pentru cea mai veche meserie din lume.

Florin Rusu, iubitul ispitei Bianca Pop: „Eu sunt omul ăla iertător”

Între timp, cei doi s-au împăcat și se înțeleg la fel de bine ca la începuturile relației. Totuși, asupra fostului concurent de la Puterea dragostei planează în continuare aceste suspiciuni. Bărbatul a vrut să clarifice în ce a investit, de fapt, 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Florin a vorbit și despre stadiul actual al relației cu Bianca Pop de la Insula iubirii, după ce au trecut recent printr-o despărțire.

„În ciuda faptului a tot ce a fost, eu sunt omul ăla iertător. Suntem bine acum, dar nu aș mai vrea să dau apă la moară speculațiilor. Încerc să protejez relația”, a declarat Florin Rusu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ex-concurentul reality-show-ului matrimonial de la Kanal D ne-a spus cu ce se ocupă în Benidorm, una din cele mai vizitate stațiuni turistice nu doar din Comunitatea Valenciană, ci din întreaga Peninsulă Iberică.

Misterul afacerii din Spania: „E o investiție de 40.000 de euro”

Acesta și-a deschis un pub în special pentru turiștii englezi. Localul în care acesta a investit un purcoi de bani va fi disponibil și pentru românii din Spania. O dată pe săptămână, acesta va organiza petreceri cu cei mai mari artiști ai muzicii de petrecere, printre care Florin Salam, Nicolae Guță sau Nicolas Sax.

ADVERTISEMENT

„Ca să lămuresc și treaba asta cu afacerea, e vorba de un pub. L-am deschis pentru că în Benidorm vin foarte mulți turiști englezi. În timpul săptămânii va funcționa doar pentru ei. În weekend, în general în fiecare sâmbătă, voi aduce artiști mari care să le cânte românilor: Nicolas Sax, Florin Salam… Dacă tot am băgat bani, nu vreau să aduc pe oricine”, a clarificat Rusu misterul afacerii sale, pentru FANATIK.

„Investiția a fost în jur de 40.000 de euro și sper să fie una de succes”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Florin va avea parte și de ajutor în localul din Benidorm. Și-a luat propria gardă de corp, un om de bază care va supraveghea totul.

„Am acolo o gardă de corp, un prieten bun, Giurgiu Adrian, care e și din Giurgiu. Este mâna mea dreaptă. Vrem ca la petreceri să nu fie probleme, așa că e nevoie și de pază”, a încheiat Florin.

 

 

 

ADVERTISEMENT