Fotbal intern

Acuzații dure la adresa lui Cosmin Contra: „Să dea bani pentru daune, degeaba se dă rănit”

16.12.2020 | 13:41
Acuzatii dure la adresa lui Cosmin Contra Sa dea bani pentru daune degeaba se da ranit
ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu s-a înscris pe lista contestatarilor lui Cosmin Contra. Jurnalistul îl consideră pe antrenor unul dintre principalii vinovați pentru situația dificilă în care se află Dinamo.

„Guriță” a plecat din Ștefan cel Mare deoarece era neplătit de trei luni și nu a trebuit să achite clauza de reziliere care era prevăzută în contract. Văzut drept garantul conducerii spaniole atunci când s-a întors pe banca roș-albilor, Contra a eșuat în fața dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Dinamo este Victor Ciutacu. Jurnalistul în vârstă de 50 de ani și-a exprimat nemulțumirile pe care le are vis-a-vis de Cosmin Contra.

Ciutacu a pus tunurile pe Contra: „A fost un rateu grandios”

„Niște spanioli sau șeici bogați care să aibă ca scop impunerea în fotbalul european nu vin să investească la Dinamo. Cumpără QPR sau Crystal Palace. Ca să vii la Dinamo să te țigănești pe câteva sute de mii de euro diferențe la datorii denotă faptul că nu te duce punga, că nu ai capacitate financiară și că vrei să dai un tun. Am văzut atâția țepari încât îi miros de la distanță.

ADVERTISEMENT

Domnul Contra nu are nicio vină acum, ba mai are de luat și vreo 300.000 de euro? Păi Contra ar trebui să dea bani la Dinamo pentru daunele pe care le-a pricinuit clubului. În primul rând, oamenii ăștia au venit cu el de parcă ar fi fost câinele de pe steag. Erau oamenii pe care i-a recomandat nu știu ce mare președinte de la Getafe (n.r. – Melero Marin). 

Acum degeaba se dă Contra rănit în dragoste, neplătit și înșelat. Nu era treaba lui Contra să le ceară un audit, însă dacă mă întrebi pe mine, el i-a căutat și tot el i-a găsit pe minunații ăștia din Spania. Intenția a fost să preia clubul împreună. Poate Cosmin a avut gânduri bune, dar a fost un rateu grandios. Nu cred în general în sinceritățile aparent spontane ale domnului Contra”, a declarat Victor Ciutacu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare puțin penibil”

Ciutacu a avut și alte reproșuri la adresa lui Cosmin Contra. Jurnalistul a fost deranjat de faptul că, recent, „Guriță” s-a lăudat cu mandatul pe care l-a avut la Poli Timișoara (2010). În acel sezon, bănățenii au terminat pe locul 2, dar Contra e de părere că ar fi luat campionatul dacă ar fi fost lăsat să își facă treaba. Mai mult, fostul selecționer a afirmat și că nu a primit niciun ban pentru perioada petrecută pe Bega.

„Să constați după niște ani de zile în gura mare că ‘vai, ce nenorociți erau frații Iancu, ce răutăți făceau și ce a pățit Poli Timișoara din cauza lor’ mi se pare puțin penibil, mai ales că tu când ai stat la Poli Timișoara te-ai bucurat nu de lux, dar de un standard financiar de viață infinit de viață mai mare decât cel pe care ți-l permiteau pregătirea ta de antrenor. 

ADVERTISEMENT

Frații Iancu au plătit un fost fotbalist bun cu niște bani de antrenor bun, ceea ce e o mare diferență. Nu poți da acum vina pe frații Iancu pentru că ai terminat doar pe locul 2. În opinia mea, ai terminat foarte sus. Că poate ar fi meritat să ia titlul e o altă discuție. Marian Iancu e acum în pușcărie, așa că hai să dăm cu picioarele în el după ce i-am luat banii? Mie nu-mi plac chestiile astea”, a adăugat Ciutacu.

ADVERTISEMENT