Sport

George Ogăraru, replică devastatoare la adresa lui Rodrigo Mușat: „Este josnic și lipsit de bun simț!”

George Ogăraru i-a oferit replica lui Rodrigo Mușat.
02.09.2021 | 17:36
George Ogăraru, replică devastatoare la adresa lui Rodrigo Mușat: „Este josnic și lipsit de bun simț!”
George Ogăraru, replică devastatoare la adresa lui Rodrigo Mușat: „Este josnic și lipsit de bun simț!”
ADVERTISEMENT
02-09-2021
14:34

George Ogăraru, replică devastatoare la adresa lui Rodrigo Mușat

George Ogăraru a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj „acid” pentru Rodrigo Mușat, după acuzațiile pe care acesta i le-a adus.

„1. Mușat Rodrigo precum și alți doi antrenori, care in acest moment nu mai fac parte din organigrama secției de fotbal a clubului Steaua, au avut contracte scadente la finele sezonului trecut iar comisia tehnică a secției de fotbal alături de conducerea clubului, au decis să nu li se mai prelungească contractul din motive care tin strict de capacitatea lor profesională. Așadar persoana mai sus menționată MINTE, pe lângă multe altele, și când spune că lui i s-a tăiat 10% din salariu.

2. Tot această persoană MINTE când spune despre domnii Bumbescu, Iovan, Sătmăreanu, Troi că ar fi victime ale unor scăderi salariale. Înțeleg asocierea cu aceste nume pentru a manipula publicul cititor dar acest lucru este cu atât mai josnic și lipsit de bun simț.

3. Deși am avut ca obiectiv in contract promovarea în liga a doua si am fost foarte implicat pe partea administrativă , nu mi-am asumat niciodată personal această promovare și în niciun caz nu am folosit acest pretext pentru a obține o mărire salarială. O nouă MINCIUNĂ. In schimb am făcut tot posibilul și am reușit sa atrag, din sponsorizări si contracte de publicitate, toate fondurile necesare pentru ca absolut toți membrii echipei de seniori să își primească primele si bonusurile pentru promovare.

4. Suntem bucuroși că am reușit să atragem la Steaua, noi antrenori, tineri, talentați, educați, cu mult bun simț și foarte buni pedagogi. În egală măsură mă bucură faptul că am reușit, împreună cu conducerea clubului, să păstrăm în departamentul de Scouting fostele Legende ale clubului, nume precum Bumbescu, Anghelini, Aelenei, Troi sau Sătmăreanu.

5. Înțeleg că rezistența la schimbare este foarte mare la fel cum observ și faptul că ascensiunea rapidă din ultima perioadă a secției de fotbal a clubului Steaua naște foarte multă invidie și răutate. Știu că vom primi lovituri din toate direcțiile, cele mai meschine vor fi mereu din interior (eu mi le-am asumat odată cu semnarea contractului) însă nu ne vom opri aici și nu vom face compromisuri. Vom crea o academie de fotbal sustenabilă, bază solidă pentru echipa de seniori a Stelei și pentru echipa națională de fotbal a României, o mândrie pentru toată suflarea stelistă! Asta este promisiunea mea!

6. În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți copii aleg Steaua pentru a-și dezvolta pasiunea și pentru îndeplinirea viselor iar acest lucru nu este deloc întâmplător”, a scris George Ogăraru, pe Facebook.

 

În prezent, George Ogăraru este coordonator al Centrului de Copii și Juniori al clubului, după ce, în luna iulie, a renunțat la funcția de manager al secției de fotbal din cadrul CSA.

Acuzații dure la adresa lui George Ogăraru

Rodrigo Mușat susține că, în luna iunie, salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori au fost micșorate cu zece procente, la solicitarea lui George Ogăraru.

Ba mai mult, același Rodrigo Mușat spune că, zilele trecute, George Ogăraru a cerut ca propriul salariu să fie mărit cu 30%.

ADVERTISEMENT

„În luna iunie, toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori, din cadrul CSA Steaua, au fost reduse cu zece la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru.

Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. 

ADVERTISEMENT

Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru. Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului.

Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să i se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”, a declarat Rodrigo Mușat, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru, despre „retrogradarea” la Centrul de Copii și Juniori

În luna iulie, George Ogăraru a postat un mesaj, pe pagina personală de Facebook, prin care și-a motivat decizia de a renunța la funcția de manager al secției de fotbal din cadrul CSA.

„În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului, să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea este investiția în viitor. Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine. 

ADVERTISEMENT

Ca în societate, o bază solidă în dezvoltarea pe termen lung, dezvoltare pe care, cu siguranță, ne-o dorim cu toții, trebuie să înceapă de la copii. Ei reprezintă viitorul secției de fotbal și cheia succesului pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul.

Vreau să putem promova juniori la echipa mare, să promovăm stelismul în rândul celor mici, atât în club, cât și în cartierul Ghencea și, de ce nu, să aducem public și la meciurile juniorilor. Steaua este un fenomen transmis de către oameni și trebuie să ducem această dragoste mai departe, indiferent de greutăți”, se arată în mesajul postat de George Ogăraru, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik