Life

Acuzații dure la adresa prințului Harry după apariția documentarului de pe Netflix. Presa britanică îl numește ”trădător”

Documentarul ”Meghan & Harry” de pe Netflix a stârnit o adevărată revoltă în Marea Britanie. Ducele de Sussex a ajuns să fie numit ”trădător” în presa britanică.
16.12.2022 | 14:30
Acuzatii dure la adresa printului Harry dupa aparitia documentarului de pe Netflix Presa britanica il numeste tradator
Acuzații dure la adresa prințului Harry odată cu lansarea documentarului de pe Netflix. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute a avut loc premiera mult așteptatului documentar ”Meghan & Harry” de pe Netflix.

Presa britanică lansează acuzații dure la adresa prințului Harry

Era de așteptat ca părerile să fie împărțite, însă nimeni nu avea să știe cum va trata presa din Marea Britanie acest subiect destul de sensibil.

ADVERTISEMENT

Nu puține au fost tabloidele din Marea Britanie care au lansat acuzații dure la adresa prințului Harry, având în vedere atitudinea acestuia față de Familia Regală.

Astfel, tabloidul britanic The Sun, l-a numit într-un articol pe prințul Harry ”trădător”. Cam aceeași remarcă a venit și din partea ziarului The Telegraph, ambele arătându-și susținerea pentru prințul William.

ADVERTISEMENT

Toate aceste reacții în lanț au venit după doar o zi de la difuzarea ultimelor episoade ale documentarului mult așteptat, ”Meghan & Harry”.

Pe prima pagină din The Sun vedem o fotografie a prințului William, în timpul concertului regal de Crăciun de la Westminster Abbe. De cealaltă parte, despre Harry avem o remarcă dură.

ADVERTISEMENT

”Îl numeşte pe tatăl său regele mincinos. Dar monarhia menţine un front unit” se poate citi pe prima pagină a The Sun.

Ce scriu tabloidele britanice despre documentarul ”Meghan & Harry”

Și The Daily Mail a publicat o fotografie cu primul William, alături de Kate Middleton și de copiii lor. La rândul său, ziarul britanic îl susține pe prințul William, în fața ”atacului sălbatic al lui Harry”.

ADVERTISEMENT

Totodată, ziarul sprijină și ”Demnitatea în faţa trădării”.

La rândul lor, cei de la The Telegraph au încercat să nu lanseze acuzații dure, însă au dat de înțeles că susțin monarhia. Aceeași fotografie o regăsim și la ei, însă nu foarte multe critici la adresa lui Harry.

Ce scrie presa britanică despre prințul Harry, odată cu lansarea documentarului ”Meghan & Harry”. Sursă foto: Twitter / colaj Fanatik
Ce scrie presa britanică despre prințul Harry, odată cu lansarea documentarului ”Meghan & Harry”. Sursă foto: Twitter / colaj Fanatik

Menționăm faptul că documentarul ”Meghan & Harry” a debutat la începutul lunii decembrie și a scos la suprafață câteva detalii incendiare despre ruptura ducilor de Sussex de monarhia britanică, în anul 2020.

Harry, reproșuri la adresa fratelui său, William

Revoltător este însă, potrivit presei britanice, faptul că în mai toate episoadele, prințul Harry vorbește deseori despre fratele lui mai mare, prințul William.

Mai exact, au fost secvențe în care soțul lui Meghan Markle a acuzat persoane din anturajului William că ar fi mediatizat negativ cuplul britanic.

Și mai trist este faptul că documentarul ”Meghan & Harry” este difuzat la aproape trei luni de când Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață.

Pierderea ei a fost un moment dureros pentru Familia Regală, care acum este nevoită să față față și valului de acuzații lansat de ducii de Sussex.

ADVERTISEMENT