Carousel hot news

ACUZAŢII INCREDIBILE la adresa unui oficial de la Dinamo: “L-a ÎMBÎRLIGAT să semneze! Sună toţi jucătorii!”

FANATIK.RO a anunţat încă din urmă cu două săptămîni despre transferurile lui Traian Marc şi Miranda de la Corona Braşov, fotbalişti care au fost acontaţi deja de Dinamo. Situaţia...
07.05.2014 | 10:46
ACUZAŢII INCREDIBILE la adresa unui oficial de la Dinamo:

FANATIK.RO a anunţat încă din urmă cu două săptămîni despre transferurile lui Traian Marc şi Miranda de la Corona Braşov, fotbalişti care au fost acontaţi deja de Dinamo. Situaţia ultimului dintre ei însă naşte tensiuni la nivel înalt între preşedintele “cîinilor”, Constantin Anghelache şi agentul său, Florin Manea. Acesta din urmă aruncă acuze grave la adresa conducătorului din “Ştefan cel Mare” pe care îl acuză că a luat fotbalistul prin metode nepotrivite.

“Domnul Anghelache l-a îmbîrligat pe Miranda să semneze, deşi ştia că este fotbalistul meu. În el nu aveam încredere, pentru că este fotbalist străin, dar din partea lui Anghelache nu mă aşteptam la aşa ceva. Sună toţi jucătorii şi face tot posibilul să-i facă să semneze fără agent! Este o chestie de respect pînă la urmă. Miranda nu ajungea niciodată la Dinamo dacă nu eram eu să-l culeg de pe străzi. Bani cheltuiţi, dar vine tovarăşul Anghelache să ia spuma”, a declarat Florin Manea pentru FANATIK.RO.

florin manea

Dezamăgirea agentului a fost expusă şi pe Facebook, dar Manea nu exclude posibilitatea ca Alexandru Neacşa sau Sergiu Buş să ajungă la Dinamo, cu toate că el ar prefera ca cei doi să se transfere în străinătate. “Din punctul meu de vedere, cu domnul Anghelache nu am ce să negociez, dar am o datorie morală faţă de jucătorii mei şi dacă vreunul vrea să ajungă la Dinamo, eu nu am cum să mă opun. Eu am etică! Totuşi sper ca atît Buş, cît şi Neacşa să joace afară. Şi Miranda avea oferte, dar s-a grăbit. Oricum, este mai bine că s-a întîmplat asta, decît să lucrez cu jucători fără caracter”, a încheiat impresarul pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri