Life

Acuzaţii dure pentru Mihai Gâdea: “Pretinde că e doctor de la 22 de ani. A terminat o dubioşenie de facultate”

Acuzații dure la adresa jurnalistului Antena 3, Mihai Gâdea. Un coleg de breaslă spune că acesta nu are doctoratul, așa cum pretinde.
18.10.2022 | 15:44
Acuzatii dure pentru Mihai Gadea Pretinde ca e doctor de la 22 de ani A terminat o dubiosenie de facultate
Mihai Gâdea, acuzat că minte în legătura cu doctoratul. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a fost luat în vizor de un coleg de breaslă. Jurnalistul Valeriu Nicolae îl acuză pe realizatorul de la Antena 3 că nu a urmat un program de doctorat în istorie, așa cum pretinde.

Mihai Gâdea, acuzat că nu are diplomă de doctor în istorie așa cum pretinde

”Mihai Gâdea a terminat o dubioșenie de facultate adventistă în anul 2000 și atât”, afirmă Valeriu Nicolae, căruia i se pare dubios faptul că realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” precizează despre sine că a obținut o diplomă de doctor în istorie la doar 22 de ani.

ADVERTISEMENT

”Eu leșin de râs de fiecare dată când aud pe cineva că Antena 3 nu zice nimica despre plagiate. Gâdea este un impostor care pretinde că e doctor de la 22 de ani.

Doctorat în istorie. Mihai Gâdea a terminat o dubioșenie de facultate adventistă în anul 2000 și atât. Nu avea cum să obțină un doctorat în istorie sau să se fi înscris la doctorat în 1999”, a scris Valeriu Nicolae pe contul personal de facebook.

ADVERTISEMENT

Avocatul Daniel Ionașcu, și el luat în vizor

Nici avocatul Daniel Ionașcu nu a scăpat de observația lui Valeriu Nicolae. Jurnalistul se mai întreabă cum a reușit bărbatul să urmeze șase doctorae și două mastere, în 2020, în timp ce apărea deseori și la Antena 3.

”Nu numai asta, dar șăfu la partidu’ lu’ domnu Voiculescu (președinte executiv) este domnul Ionașcu, cel care în 2020 făcea ȘASE doctorate și minim două masterate în timp ce apărea incredibil de mult la Antena 3, era avocat (l-a apărat pe prea cinstitul Sile Cămătaru) și Președinte Executiv al unui partid în campanie electorală.

ADVERTISEMENT

Poate nu ați citit bine. Băietul ăsta care nu e de Bălăceanca făcea ȘASE doctorate și minim două masterate în același timp. Nu călărea ȘASE cai, nu citea ȘASE cărți deodată, nu omora ȘASE muște și două albine dintr-o lovitură. Nu, mă! Ăsta făcea ȘASE doctorate și DOUĂ masterate”, a mai scris Valeriu Nicolae.

Cum se numește lucrarea de doctorat a lui Mihai Gâdea

Revenind la Mihai Gâdea, acesta nu este doar realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”, ci deține din 2010 și funcția de director al postului Antena 3.

ADVERTISEMENT

În spațiul public apare ca obținând doctoratul în anul 1999, la Institutul de studii istorice, ”Nicolae Iorga”, cu lucrarea intitulată ”Ionel Brătianu și opera sa”. Un an mai târziu a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă.

În plan personal, Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea, alături de care are o fetiță, pe nume Maisha Karina Gâdea.

Contactat de către FANATIK, realizatorul Mihai Gâdea nu a dorit să comenteze acuzațiile aduse de către Valeriu Nicolae.

ADVERTISEMENT