Life

Acuzații foarte grave la adresa lui Florin Salam. Soacra îl găsește vinovat de moartea Fănicăi: “Am tăcut pentru copii”

09.06.2020 | 20:58
Acuzatii foarte grave la adresa lui Florin Salam Soacra il gaseste vinovat de moartea Fanicai Am tacut pentru copii
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Florin Salam FOTO. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Fosta soacră a lui Florin Salam îl învinovățește pe artist pentru moartea fiicei sale, Fănica. Femeia face acuzații grave despre moralitatea artistului și susține că acesta nu a mai fost la mormântul Ștefaniei de șapte ani.

Florin Salam în scandal cu fosta soacră. Îl învinovățește de moartea Fănicăi

Scandal fără precedent în familia lui Florin Salam. Manelistul este acuzat de foasta soacră, mama Ștefaniei, că acesta nu a mai trecut pe la mormânt de șapte ani și îl face vinovat de moartea acesteia.

ADVERTISEMENT

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica.

Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?”, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului.

ADVERTISEMENT

Ștefania a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Soacra a ascuns adevărul pentru a proteja copiii

La 11 ani distanță, mama Ștefaniei spulberă orice se știa despre decesul acesteia și aruncă acuzații grave la adresa lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit.

Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

ADVERTISEMENT

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copiii”, a mai mărturisit femeia.

Florin și Ștefania au fost împreună 12 ani, dintre care, doi, căsătoriți, dar destinul a fost crud pentru ei. În 2009, Fănica s-a îmbolnăvit și a pierdut lupta cu viața la doar 27 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: