Life

Acuzații grave. Câștigătorul Eurovision 2021 ar fi urcat drogat pe scenă. Imaginile care îl dau de gol

Acuzații grave la adresa solistului trupei care a câștigat Eurovision 2021. Acesta s-ar fi drogat în timpul concursului.
23.05.2021 | 13:42
Acuzatii grave Castigatorul Eurovision 2021 ar fi urcat drogat pe scena Imaginile care il dau de gol
Acuzații grave. Câștigătorul Eurovision 2021 ar fi urcat drogat pe scenă. Imaginile care îl dau de gol. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș la Eurovision 2021. După terminarea concursului au apărut imagini compromițătoare cu liderul trupei câștigătoare, Damian David. Italianul a fost surprins de camerele video cum se apleacă asupra mesei și face un gest ciudat din care cei mai mulți au tras concluzia că acesta s-ar fi drogat.

Damian David a negat orice acuzație, dar cei mai mulți solicită organizatorilor efectuarea unui test pentru droguri.

ADVERTISEMENT

Acuzații grave la adresa câștigătorului Eurovision 2021

Imaginile cu solistul trupei Maneskin au devenit virale. După terminarea concursului și anunțarea câștigătorului internauții au descoperit un filmuleț cu Damian David. Din gestul acestuia cei mai mulți au tras concluzia că ar priza cocaină și a început un scandal uriaș.

Cântărețul a negat vehement orice acuzație când a fost întrebat și a spus că nu este adeptul drogurilor. Totuși, cei mai mulți nu-l cred.

ADVERTISEMENT

“Thomas (chitaristul formației) a spart un pahar … Nu consum droguri, vă rog băieți, nu spuneți asta. Nu spuneți asta. Fără cocaină, te rog, nu spune asta”, a declarat Damian David, la conferința de presă.

Se cere test pentru droguri

În mediul online au apărut din ce în ce mai multe mesaje. O mulțime de persoane nemulțumite au cerut organizatorilor Eurovision 2021 să ia atitudine. Aceștia vor ca solistul trupei din Italia să facă un test pentru droguri, pentru a se afla adevărul. Alții au cerut direct descalificarea trupei și redistribuirea punctelor.

ADVERTISEMENT

“Puneți-l să facă un test pentru droguri acum. În seara asta, nu mâine”, a scris un fan.

“Teste pentru droguri și descalificarea Italiei! Toate punctele lor ajung automat la cei de pe ultimul loc și Marea Britanie câștigă!”, a fost un alt mesaj postat.

Fanii trupei rock i-au sărit imediat în apărare lui Damian David și au oferit o explicație. Aceștia susțin că solistul ar fi lins de pe masă conținutul vărsat din paharul spart. Alții cred că doar s-ar fi odihnit câteva clipe.

ADVERTISEMENT

Trupa Maneskin a câștigat premiul cel mare, cu piesa Zitti e buoni, după ce a adunat 524 de puncte.

Locul secund a fost ocupat de Barbara Pravi cu piesa Voila, în timp ce pe a treia treaptă a podiumului s-a clasat Gjon’s Tears cu Tout l’Univers.

 

ADVERTISEMENT
Tags: