Fotbal international

Acuze grave din partea soţiei lui Claudio Caniggia! ”Mi-a omorât copilul pentru o pungă de cocaină”

27.08.2019 | 18:02
Acuze grave din partea sotiei lui Claudio Caniggia Mia omorat copilul pentru o punga de cocaina
Claudio Caniggia, omul care a ucis visul Italiei la Mondialul din 1990

În 1990 Italia a fost gazda pentru a doua oară a turneului final al CM de fotbal, după cel câştigat în această calitate în 1934. Şi visul azzurrilor era să repete isprava şi poate că ar fi reuşit acest lucru sau cel puţin să joace finala cu Germania, dacă ar fi reuşit să câştige semifinala cu Argentina. Au pierdut-o dramatic, în urma loviturilor de departajare, după ce scorul după 120 de minute a fost 1-1.


UPDATE, 27 august, ora 18:03 / Scandalul dintre Claudio Caniggia și soția sa, Mariana Nannis, a atins un nou punct sensibil. Femeia îl acuză pe fostul fotbalist că a fost nevoită să facă avort după ce a fost bruscată. ”Azi, aş fi avut un fiu în vârstă de 12 ani. M-a împins pentru un pachet de cocaină. Nu i-a păsat că eram însărcinată în două luni şi jumătate. Mi-a omorât copilul. M-a împins într-o maşină, pentru că nu l-am lăsat să intre în casă. I-am spus că nu era cazul să facă asta. Eu nu mă droghez, nici copiii mei. I-am spus: ‘Dacă vrei să te droghezi, du-te la bordel’. A doua zi, o persoană a venit pentru a-mi face masaj, iar atunci am simţit că mi s-au încălzit picioarele. Când m-am uitat, eram plină de sânge. Am fost nevoită să apelez la avort fără anestezie! Nu-i doresc ce am păţit eu nici celui mai mare duşman. Am stat în patul de spital timp de 40 de zile, iar el nici măcar nu a venit să mă vadă”, a declarat soția lui Caniggia.


Știre inițială, 26 august

Acuzaţii grave din partea soţiei la adresa lui Claudio Caniggia

Golul prin care Argentina a egalat situaţia la 1 şi a ajuns în prelungiri a fost opera sută la sută a doi jucători care evoluau în Serie A. Diego Maradona, cel considerat de mulţi peste brazilianul Pele la titlul de cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, juca la Napoli şi din centrarea lui şi ieşirea greşită a portarul Walter Zenga a rezultat golul egalării, marcat de Caniggia cu capul.

După ce a încheiat cu fotbalul Claudio şi soţia lui Mariana, care au împreună acum 32 de ani de mariaj, au ales să locuiască în Spania, împreună cu cei doi copii ai lor. Însă viaţa celor doi a fost o permanentă dispută de acuzaţii reciproce, culminând acum cu tirada soţiei lui Caniggia la o emisiune televizată din Argentina.

Claudio Caniggia şi soţia sa Mariana Nannis

Claudio se droghează toată ziua

Mariana Nannis îşi desfiinţează soţul pentru faptul că deşi nu sunt divorţaţi acesta a plecat de acasă şi stă cu o anume Sofia Bonelli, o femeie de joasă calitate, susţine ea. “Ştiţi cu cine stă acum Claudio? Cu o prostituată, o drogată şi pentru ca să îi satsifacă poftele se droghează şi el toată ziua alături de ea. Mi-am contactat deja avocaţii, pentru că aşa nu se mai poate!”

Fostul jucător, acum în etate de 52 de ani, refuză orice comentariu, însă are deja destule episoade care l-au pus în repetate rânduri într-o lumină proastă, imaginea fostului erou al Argentinei fiind estompată în timp de mai multe ieşiri în decor. Nici la prezicerea soţiei că vor ajunge şi el şi amanta sa curând în închisoare pentru că sunt doi toxicomani, a refuzat să dea un răspuns.