News
notix pixel id

Acuzații grave după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. ”A fost un cumul de malpraxis. Categoric au fost şterse probe”

Carmen Obâșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave după moartea suspectă a celebrului cântăreț de muzică populară. ”Acolo a fost un cumul de malpraxis”.
21.11.2021 | 13:02
Acuzații grave după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. ”A fost un cumul de malpraxis. Categoric au fost şterse probe”
Acuzații grave după moartea lui Petrică Mîţu Stoian.
ADVERTISEMENT

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian continuă să rămână plină de mistere și durere. Carmen Obârșanu, avocata familiei regretatului artist, face acuzații grave după moartea cântărețului de muzică populară.

Într-o intervenție la România TV, avocata transmite că Petrică Mîțu Stoian a murit în urma unui “cumul de malpraxis”. Aceasta a cerut ca medicii care l-au tratat pe artist să fie reaudiați.

 “Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (n.r. fişa medicală)”, a declarat Carmen Obârșanu.

ADVERTISEMENT

Carmen Obârșanu, acuzații după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ”Categoric au fost şterse probe”

”Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3. Au fost nereguli foarte grave.

Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul.

ADVERTISEMENT

În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârșanu, la România TV.

Petrică Mîțu Stoian a murit în 6 noiembrie 2021, la doar 61 de ani, în urma unui șoc septic, după ce a urmat o procedură de recuperare medicală post-COVID, specializată în terapie hiperbară.

ADVERTISEMENT

Tragedia cântărețul de muzică populară a început după ce s-a internat la o clinică privată din Reșița. A doua zi i s-a făcut rău și a fost transferat la spitalul din Reșița.

În cazul morții Petrică Mîțu Stoian a fost deschisă o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Avocata lui Petrică Mîțu Stoian: ”Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la plămân şi la analize”

“O să cer reaudierea. Când a fost audiat medicul, ca şi ceilalţi medici, toţi au vorbit la modul general. Ce trebuia să se facă. Pe mine mă interesează să spună martorul ce a făcut anume, dar în toate declaraţiile lor se precizează ce trebuia să se facă. Dumnevoastră credeţi că e normal să vină cineva dintr-o potenţială traumă, din camera hiperbară şi să nu i se pună un stetoscop şi să nu-i asculte plămânul?

Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la plămân şi la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul! Cum nu i-aţi văzut dosarul medical care era în braţele pacientului? Cum e posibil?”, a precizat Carmen Obâșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri