Sport

Acuzații grave după ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2: „Dedesubturile care colcăie în fotbalul românesc”

Ultima etapă a sezonului regulat a dat naștere unor acuzații grave în Liga 2. Președintele lui Csikszereda acuză FC Brașov de practici necurate după egalul din meciul direct
13.03.2022 | 15:51
Acuzatii grave dupa ultima etapa a sezonului regulat din Liga 2 Dedesubturile care colcaie in fotbalul romanesc
Csikszereda iese la atac după ratarea play-off-ului din Liga 2. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși avea nevoie de victorie pentru a prinde ultima poziție care asigură prezența în play-off, Csikszereda a obținut doar o remiză pe propriul teren, scor 1-1, cu FC Brașov, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2. Pe primele șase locuri rămân astfel Petrolul, U Cluj, Hermannstadt, CSA Steaua, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

Csikszereda iese la atac după ratarea play-off-ului din Liga 2. Acuzații grave la adresa brașovenilor

Încă afectat de ratarea obiectivului, președintele ciucanilor s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa celor de la FC Brașov. Întreaga delegație a echipei ar fi fost cazată, potrivit spuselor sale, la un hotel de patru stele, deși se confruntă cu mari probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mă refer prea mult la dedesubturile care colcăie în fotbalul românesc. Am desconsiderat adversarul, iar urmarea s-a văzut. M-am intersectat cu delegația brașoveană înaintea partidei.

Era una foarte numeroasă și cazată la un hotel de patru stele la Miercurea Ciuc. Aceeași echipă care acum două săptămâni spunea că nu are bani nici de apă a schimbat radical situația în câteva zile”, a răbufnit Zoltan Szondi.

ADVERTISEMENT

Se anunță schimbări la echipa din Miercurea Ciuc: „Vom avea o ședință de analiză”

În ceea ce o privește pe Csikszereda, ratarea play-off-ului ar putea duce la schimbări radicale. Deciziile finale vor fi luate, însă, după o „ședință de analiză” privind prestația elevilor lui Valentin Suciu din actuala stagiune.

Brașovenii au jucat de parcă intrau în Champions League, dar noi am eșuat pe mâna noastră. Am ieșit din zona primelor șase locuri și ne-am indepărtat, pe rând, dar sigur, de toate obiectivele asumate de noi la startul campionatului.

ADVERTISEMENT

Vom avea o ședință de analiză, la obiect, și vom decide ce vom face mai departe. Aveam toate argumentele pentru a merge în play-off”, a mai spus președintele formației din Miercurea Ciuc.

Adrian Mihalcea jubilează după ce a dus Unirea Slobozia în play-off: „Ne gândim la baraj”

În altă ordine de idei, Unirea Slobozia a prins in extremis play-off-ul ligii secunde și nici nu concepe să facă act de prezență. Adrian Mihalcea are ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile care asigură prezența la barajul de promovare.

ADVERTISEMENT

Bucuria este imensă și meritată. Nu ne gândeam, clar, la acest statut. Dar, acum, dacă am ajuns în play-off, ne gândim la câștigarea unui loc de baraj”, a explicat tehnicianul formației din Slobozia.

ADVERTISEMENT
Tags: