Life

Acuzații grave în emisiunea Mireasa! Una dintre participante a fost amanta unui bărbat însurat

Una dintre concurentele de la Mireasa a primit acuzații grave din afara casei. Maria s-ar fi iubit cu un bărbat căsătorit.
14.10.2021 | 16:26
Acuzații grave în emisiunea Mireasa! Una dintre participante a fost amanta unui bărbat însurat
Maria de la Mireasa a avut o relație cu un bărbat însurat timp de 6 ani. Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Maria, partenera lui Marius de la Mireasa, sezonul 4, este acuzată de o telespectatoare că ar fi fost amanta unui bărbat însurat. Amantlâcul s-ar fi întins pe mai mulți ani.

În emisiune a ajuns o scrisoare în care se dezvăluie o serie de lucruri neștiute din trecutul celei cu care a pornit la drum în reality-show-ul de la Antena 1.

Ionuț, unul dintre băieți, a citit rândurile pe care le-a scris respectiva femeie. A confruntat-o apoi pe Maria cu această poveste. Băiatul susține că nu are nicio legătură cu respectivele dezvăluiri, după ce s-a spus că ar fi știut despre trecutul Mariei.

ADVERTISEMENT

Maria de la Mireasa, pusă față în față cu trecutul ei: „Nu îmi este rușine”

Maria a stat de vorbă apoi cu Marius și a recunoscut că a avut o relație cu un bărbat care era căsătorit și că știa de la bun început acest lucru.

„Nu îmi este rușine, dar am evitat să vorbesc despre subiectul acesta deoarece știu că părinții mei sunt afectați de treaba asta. Părinții mei știau ceva. Bănuiau în continuare”, a recunoscut Maria la Mireasa.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a contrazis în repetate rânduri până să fie pusă în fața adevărului. Inițial a spus că nu știa că acel domn era căsătorit. După aceea a zis că a cunoscut situația lui sentimentală de la bun început.

Maria a stat 6 ani cu acel bărbat. Fata bagă mâna în foc pentru faptul că, deși era căsătorit, nu mai avea nicio legătură cu soția lui, legându-i doar un act.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii a intervenit la un moment dat și tatăl Mariei. Bărbatul a vorbit pe marginea acestui subiect atât de sensibil pentru concurentă.

Tatăl concurentei: „Noi nu am fost de acord și ea știe destul de bine”

„Noi nu am fost de acord și ea știe destul de bine. El poate fiind mai matur a profitat de ea. De la ce se tot spune, că era amantă… Nu este ceva normal, ea având o vârstă mică, bărbatul acela având o vârstă mai mare”, a povestit Florin Măriuță, tatăl Mariei, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, prezentatoarea „Mireasa, capricile iubirii” i-a luat apărarea Mariei spunând că ar trebui încurajată și că nu a făcut ceva foarte grav încât să nu fie iertată.

„Gura lumii e slobodă. De cele mai multe ori, când arătăm cu degetul spre cineva, avem alte trei degete îndreptate către noi. Asta trebuie să ne pună pe gânduri”, a spus Cristea în apărarea Mariei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri