Life

Acuzații grave la Survivor România, în echipa Războinicilor. Albert a răbufnit la adresa Adelinei: „Ai greșit emisiunea”

Acuzații grave la Survivor România, în echipa Războinicilor, după ce Albert a răbufnit la adresa Adelinei, dar și a Mariei, pe care o credea prietenă.
07.06.2021 | 08:53
Acuzatii grave la Survivor Romania in echipa Razboinicilor Albert a rabufnit la adresa Adelinei Ai gresit emisiunea
Acuzații grave la Survivor România, în echipa Războinicilor. Albert a răbufnit la adresa Adelinei: „Ai greșit emisiunea” Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

În ediția de duminică seară Survivor România au fost aduse acuzații grave în echipa Războinicilor. Albert i-a spus cuvinte grele Adelinei, fiind într-un răbzoi cu ea și Maria.

Concurenții din echipa albastră păreau mai uniți ca niciodată cu mai bine de o săptămână în urmă, dar această liniște nu a durat prea mult.

ADVERTISEMENT

În ultimele ediții, Adelina și Maria au dat startul unui conflict cu cei trei băieți rămași în echipă, Albert, Andrei și Marius.

Acuzații grave la Survivor România, în echipa Războinicilor. Albert a răbufnit la adresa Adelinei: „Ai greșit emisiunea”

Echipa Războinicilor pare mai dezbinată ca oricând și nu pare să mai existe rezolvare. Adelina și Maria au fost acuzate de complot după ce au început un scandal cu colegii lor.

ADVERTISEMENT

După ce au creat speculații cu apropierea lor, relația dintre Albert și Maria pare că s-a răcit definitiv. Tânărul i-a adus acuze grave blondinei, dar și Adelinei, care a fost eliminată, ulterior, din competiție.

Albert a avut un schimb de replici acide cu Adelina înainte de jocul pentru comunicare. „Ce vrei tu? De ce ai venit tu aici?”, a întrebat-o acesta pe colega lui.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau nimic…”, a venit și răspunsul brunetei. „Tu ai greșit emisiunea!”, o acuză Albert păe Adelina, iar reacția ei nu întârzie să apară: „Băi, Albert, te rog frumos să nu mă iei cu lucrurile astea!”

În final, Albert le-a acuzat pe Adelina și Maria că ele sunt vinovate de ruptura din echipa albastră și că au denigrat imaginea băieților. „Ne-ați denigrat! Și tu și Maria!”, i-a mai spus Războinicul.

ADVERTISEMENT

Și Maria a fost pusă la zid de colegii ei, acuzată de strategii murdare cu Adelina.

„Nu e prima dată când dă dovadă de imaturitate, trebuie să lucreze mai mult la caracterul ei”, este părerea lui Andrei despre Maria.

„Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, cât mă supără părerile colegilor mei, cât mă supără că m-am lăsat afectată, deoarece m-am atașat prea mult de oamenii din echipa asta.

Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și să pun mai puțin suflet aici la Survivor, altfel nu s-ar fi ajuns la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită”, a declarat Maria Chițu la testimoniale.

Adelina Damian, eliminată de la Survivor România

Adelina a fost eliminată de la Survivor România în ediția de duminică seară. Războinica a plecat împăcată și a făcut pace cu colegii ei înainte de a părăsi Consiliul de eliminare.

Războinicii știau că vor mai pierde un membru întrucât au pierdut ambele jocuri de imunitate din această săptămână. Tânăra a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

Și Maria a fost nominalizată în urma celui de-al doilea Consiliu, iar Andrei a ieșit favoritul publicului, pentru prima dată de când se află în competiție.

Acesta l-a nominalizat pe Albert, știind că s-a aflat timp de aproape trei luni pe primul în clasamentul publicului și nu va fi eliminat.

ADVERTISEMENT