Life

Acuzații grave pentru emisiunea Puterea dragostei. Este reality-show-ul un mare montaj?

04.03.2021 | 13:28
Acuzatii grave pentru emisiunea Puterea dragostei Este realityshowul un mare montaj
Cristina Mihaela Dorobanțu este prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei de la Kanal D este un show aranjat? Celebrele cântărețe și vloggerițe Reea și Tina au făcut câteva declarații uimitoare despre reality-show-ul matrimonial aflat la cel de-al treilea sezon.

Fetele care au dat mereu informații în premieră despre concurenții de la Puterea dragostei, care s-au confirmat ulterior, aruncă bomba: s-au făcut de multe ori aranjamente în sezoanele trecute!

ADVERTISEMENT

Reea și Tina spun că astfel de regii sunt normale, căci vorbim până la urmă despre niște show-uri televizate, însă asta nu înseamnă că tot ce se întâmplă în casa din Istanbul este fake. Perechile care se formează acolo sunt pe bune, iar aici avem destule exemple și nu mergem mai departe de Simina și Alex Zănoagă care au chiar un copil împreună.

Se fac aranjamente la Puterea dragostei?

Cu toate acestea, vloggerițele spun că se mai fac din când în când aranjamente pentru ca emisiunea să fie cât mai palpitantă și să țină publicul telespectator aproape.

ADVERTISEMENT

„La Puterea dragostei sunt aranjamente și au fost dintotdeauna aranjamente și noi când am spus mereu pe vloguri nu ne-ați crezut până nu ați aflat și voi că, da, au fost aranjamente”, au spus fetele în cadrul celui mai recent vlog de pe Youtube.

„Nu avem dovezi propriu zise”

„Or să iasă foarte multe persoane care vor comenta fel și fel de chestii și de la Survivor și de la Puterea dragostei și atunci vă veți lămuri. Noi deocamdată nu avem dovezi propriu zise”, au completat Reea și Tina.

ADVERTISEMENT

Cele două vloggerițe au dat de multe ori informații despre ce urma să se întâmple în emisiune, iar majoritatea dintre acestea s-au confirmat, având în vedere că emisiunea este filmată în avans.

Reea și Tina au fost cele care au anunțat multe eliminări la care nimeni nu s-ar fi așteptat, dar și care erau concurenții ce urmau să intre în casă, fapt pentru care publicul le-a oferit suficientă credibilitate încât să se uite în gura lor de fiecare dată când vin cu câte o dezvăluire.

ADVERTISEMENT