News

Acuzații grave pentru primul procuror al cazului Caracal. Ce legătură ar avea cu un apropiat al lui Gheorghe Dincă

19.08.2019 | 13:52
Acuzatii grave pentru primul procuror al cazului Caracal Ce legatura ar avea cu un apropiat al lui Gheorghe Dinca
Cristina Firică și soțul ei, în stânga. procurorul de la Caracal, Cristian Popescu, în dreapta. Sursa foto: antena3.ro

Fosta judecătoare Carmen Obârșanu, actualmente avocată, a lansat acuzații extrem de grave la adresa procurorului Cristian David Popescu, cel care ar fi blocat descinderea în casa lui Gheorghe Dincă spunându-le polițiștilor că trebuie să aștepte să se facă ora 06:00 pentru a da buzna peste psihopat.

Avocata Carmen Obârșanu despre procurorul Cristian Popescu: „A fost invitat de onoare” la nunta avocatei lui Dincă

Avocata Carmen Obârșanu de la Timișoara a dezvăluit la România TV că procurorul Popescu a participat la nunta avocatei lui Gheorghe Dincă, deja cunoscuta Cristina Firică. Cristina Firică, pentru cei care nu au urmărit șirul acestui thriller de la Caracal, este nora lui Gigel Firică, fostul partener de afaceri al lui Dincă de acum mai bine de 15 ani, cel care și-a ridicat un adevărat mausoleu în orașul din Olt.

Despre încrengăturile de la Caracal au existat speculații încă de la început, iar unele dintre ele încep să se confirme treptat. „Colegii mei de la Caracal mi-au spus că au fost la nuntă și domnul procuror a fost invitat de onoare la nuntă”, a declarat Obărșanu la RTV.

gheorghe dincă procuror caracal
Gheorghe Dincă, monstru sau pion? Sursa foto: ciao.ro

Fosta judecătoare de la Timișoara are dubii și cu privire la modul în care au lucrat cei de la INML

Nu există deocamdată nicio dovadă care să susțină informațiile pe care le-a oferit fosta judecătoare la postul de știri, însă este dubioasă alegerea Cristinei Firică pentru a-l apăra pe Gheorghe Dincă, aceasta fiind cea de-a șasea avocată din oficiu a criminalului din Caracal. De altfel, conform Antena 3, Cristina Firică a fost cea care a stat tot timpul perchezițiilor în curtea și casa lui Dincă, însoțindu-l pe suspectul de crime în operațiunea procurorilor DIICOT.

Cazul Caracal este de la o zi la alta încărcat de tot mai multe controverse. Există suspiciuni chiar și cu privire la modul în care au lucrat cei de la INML, iar acuzații sunt lansate de aceeași avocată din Timișoara. Obârșanu a spus că există posibilitatea ca Institutul Mina Minovici să fi falsificat probele ADN în cazul Alexandrei Măceșanu.