News

Acuzații grele în cazul tânărului decedat la Cluj, după ce a căzut de la etaj: ”A fost aruncat. E crimă!”

Un apropiat de-ai tânărului care a murit luni, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Cluj, i-a alertat pe oamenii legii după ce a declarat că deține dovezi care anulează varianta unui accident nefericit.
30.08.2022 | 20:22
Acuzatii grele in cazul tanarului decedat la Cluj dupa ce a cazut de la etaj A fost aruncat E crima
Medicii din Cluj l-au resuscitat 60 de minute pe tânărul care a căzut de la etajul 4. Foto: ISU Cluj, canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cu privire la accident ciudat de la Cluj, în presa centrală s-a scris că bărbatul ar fi căzut de la etaj din cauza unui moment de neatenție. S-a speculat că el s-ar fi întins după niște rufe și a căzut în gol.

Dezvăluiri în cazul tânărului care mort la Cluj

La 24 de ore după acest final violent, jurnaliștii site-ului stiridecluj.ro au vorbit cu un bun prieten de-ai decedatului. Întâmplător, acesta a discutat cu victima chiar cu puține clipe înainte de momentul fatal.

ADVERTISEMENT

L-am ajutat mult! Luni m-a sunat în jurul orei 17:30. Era fericit că a fost la București, la comisia pentru persoane cu handicap. A primit o veste bună. Alin suferea de o întârziere, dar se putea întreține și muncea.

Când am vorbit la telefon, la un moment dat, în apartament au intrat doi bărbați și o femeie. Erau foarte agresivi. Prietenul meu a lăsat telefonul pe masă și eu am auzit tot ce s-a discutat.

ADVERTISEMENT

El m-a sunat de pe Facebook și eu am ascultat 20 de minute, până când s-a întrerupt. Prietenul meu Alin striga ‘Ajutor! Poliția! Sunt jefuit!’”, a declarat prietenul lui Alin Felecan, care locuia în cartierul Mănăștur (Cluj).

Tâlhărie și crimă în blocul de pe strada Taberei?

Mai departe, acesta a declarat că este posibil să îl cunoască pe unul dintre cei care au intrat în apartament. Este vorba despre un individ care a fost acuzat de pedofilie și al cărui prenume ar fi Călin.

ADVERTISEMENT

Când a fost întrebat de ce vecinii nu au oferit informații similare polițiștilor din Cluj, bărbatul care a spus că lucrează în Gemania a precizat că în acel imobil locuiesc multe persoane care au avut probleme cu legea și care au dorit probabil să ascundă adevărul.

Cel care a subliniat că nu crede că prietenul lui a căzut în gol din cauza neatenției a completat că este dispus să discute și cu polițiștii de la IPJ Cluj. În prezent, procurorii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit tânărul de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceeași persoană a mai spus că Alin Felecan a lucrat în Germania, pentru o firmă care avea ca domeniu de activitate serviciile de curățenie în trenuri. El primea un salariu de 3.000 de euro pentru munca efectuată, dar a fost nevoit să revină în țară din cauza unei boli cu transmitere sexuală.

ADVERTISEMENT
Tags: