News

Se aprinde scandalul! Noi acuzaţii incredibile la adresa handbalistei Alina Dobrin, acuzată de lesbianism

Divorţul dintre doi sportivi celebri s-a transformat într-un meci fără reguli, în care s-au folosit lovituri sub centură. Când toată lumea credea că Alina Dobrin - handbalistă şi Robert...
01.04.2015 | 08:35
Se aprinde scandalul Noi acuzatii incredibile la adresa handbalistei Alina Dobrin acuzata de lesbianism

Divorţul dintre doi sportivi celebri s-a transformat într-un meci fără reguli, în care s-au folosit lovituri sub centură. Când toată lumea credea că Alina Dobrin – handbalistă şi Robert Păcuraru – boxer şi-au dat mâna de dragul copilului, lucrurile au scăpat iar de sub control.

Handbalista Alina Dobrin şi fostul boxer Robert Păcuraru şi-au aruncat la divorţ cuvinte grele, care au şocat opinia publică. Motivul despărţirii, invocat de Păcuraru, ar fi fost acela că handbalista ar avea o relaţie extraconjugală… cu o altă femeie! Se întâmpla în urmă cu doi ani, atunci când holurile Judecătoriei sectorului 6 erau pline nu doar de jurnalişti curioşi, ci şi de colegele handbaliste sosite să o susţină pe Alina.

Lupta a devenit şi mai crâncenă când a venit vorba despre custodia micuţului David, băieţelul pe care cei doi sportivi îl au împreună. În cele din urmă, judecătorii au decis să acorde custodie comună şi au stabilit domiciliul copilului la mamă, iar apele păreau că s-au liniştit. Nu pentru mult timp. Robert Păcuraru o acuză acum pe Alina că îşi neglijează copilul.

Îngrozit de ce i-a povestit copilul

“După ce s-a stabilit custodia, băiatul a stat mai mult la mine. În puţinele dăţi când mergea la ea se întorcea neîngrijit şi cu aceleaşi haine. Mi-a spus că plângea în baie după mine când stătea la Alina. Plus că îl ia destul de des cu ea la meciuri şi copilul stă şi o aşteaptă în maşină. Eu îl iubesc e norm şi vreau să crească împreună cu mine”, ne-a declarat Robert Păcuraru. Contactată de reporterii Libertatea, handbalista Alina Dobrin, care joacă acum la Rapid, cu care tocmai a promovat în primul eşalon, a refuzat să facă declaraţii.

SURSA: libertatea.ro