Life

Acuzații rușinoase la adresa Oanei Roman. Ce au observat fanii în casa ei și ce era, de fapt: ”Este realmente halucinant”

Oana Roman a primit acuzații grave din partea internauților, fiind ținta atacurilor după ce a distribuit o imagine cu animalul său de companie. Ce i-au scris.
04.09.2022 | 20:34
Acuzatii rusinoase la adresa Oanei Roman Ce au observat fanii in casa ei si ce era de fapt Este realmente halucinant
Oana Roman, reproșuri din partea internauților. Ce au remarcat aceștia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Reproșurile fanilor se țin lanț în cazul fiicei lui Petre Roman. Influencerița este frecvent în vizorul celor care o urmăresc. De această dată a primit acuzații rușinoase. Ce au observat fanii în casa ei și ce era de fapt.

Oana Roman, reproșuri din partea internauților. Ce au remarcat aceștia

Oana Roman a ales să angajeze o echipă pentru a-i curăța locuința într-un timp relativ scurt. Șatena a fost scutită de un efort pentru care ar fi trebuit să muncească câteva zile bune, dar tot a primit reproșuri din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

„Te admir mult, mereu te urmăresc, dar cred că și hate-urile pe care le iei sunt puțin și din cauza ta, le dai oamenilor de bârfit. Mă uitam la curățenia pe care au făcut-o, impecabil.

Superbă casă, dar cămașa de pe jos, după atâta curățenie, nu o să dea bine, ai să vezi câte comentarii”, este mesajul primit de vedetă de la o internaută pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, reacție acidă după mesajul fanei sale

Comentariul nu a fost trecut cu vederea de șatenă, care l-a făcut public în social media și chiar i-a oferit acesteia un răspuns pe măsură. Oana Roman s-a arătat șocată de atitudinea pe care o au oamenii din online.

„Voi vă dați seama până unde s-a ajuns. Este realmente halucinant… sincer, nu știu cât de multe probleme au unii, de pot merge cu gândirea atât de departe.

ADVERTISEMENT

Logica: dau un motiv de bârfă și merit hate pentru că era pe jos o cămașă, care de fapt e pătura lui Bubble. «Cămașa» este tot pe jos pentru că acolo e locul ei… e patul lui Bubble.

Na că am dat motiv la nebune să dea hate că nu întrețin curățenia pentru că am lăsat o «cămașă» pe jos… că atâta minte au unele”, a fost răspunsul fiicei lui Petre Roman, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura reacție pe care o are vedeta atunci când este criticată în mediul virtual. Soția lui Marius Elisei este cunoscută pentru faptul că mereu le dă replica internauților săi.

ADVERTISEMENT