Fotbal international

Acuze de blat după PSG – Steaua Roșie 6-1. Reacția sârbilor: „Nu e posibil și nici adevărat”

12.10.2018 | 19:51
Acuze de blat dupa PSG  Steaua Rosie 61 Reactia sarbilor Nu e posibil si nici adevarat
ADVERTISEMENT

Dragan Dzajic, președintele onorific al clubului Steaua Roșie Belgrad, a fost contactat de L’Equipe, după ce cotidianul francez a dat publicității o informație conform căreia un oficial al clubului sârb ar fi pariat prin interpuși nu mai puțin de cinci milioane de euro pe înfrângerea campioanei Serbiei la exact cinci goluri diferență în meciul cu PSG. 

Reacția sârbilor: „Nu e posibil și nici adevărat”

Președintele de onoare de la Steaua Roșie Belgrad a râs imediat cum a auzit întrebarea, însă, în același timp, s-a arătat și surprins.

ADVERTISEMENT

„Sunteți primii care îmi spuneți despre așa ceva. Nu am auzit nimic până acum. Nu e posibil și nici nu e adevărat” – a spus Dragan Dzajic.

Steaua Roșie a fost condusă cu 0-5 în acel joc, rezultat la care presupusul pariu ar fi fost câștigător. Totuși, sârbii au înscris prin Marko Marin în minutul 74, pentru ca Neymar să ducă scorul la 6-1 în minutul 81.

ADVERTISEMENT

Steaua Roșie a încasat aproximativ 20 de milioane de euro doar pentru accederea în faza grupelor. Sârbii au tras din greu ca să poată să ajungă printre cele mai bune 32 de echipe din Europa, după ce au intrat încă din primul tur preliminar.

Mai mult, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor, Steaua a făcut un joc de apărare perfect și a remizat pe teren propriu cu Napoli, scor 0-0. Pentru sârbii urmează două jocuri în compania lui Liverpool, însă, dacă rezultatele anchetei deschise de UEFA îi vor incrimina, atunci e de așteptat să urmeze o sancțiune drastică.

ADVERTISEMENT

PSG neagă implicarea în aranjament

Nu doar oficialii de la Steaua Roșie Belgrad au fost contactați de jurnaliștii francezi, ci și cei de la PSG. Parizienii au negat cu fermitate implicarea lor în vreun aranjament, iar bugetul pe care îl au la dispoziție anual este un argument în favoarea lor. PSG e în acest moment unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, aducându-i pe Neymar și pe Mbappe pentru 400 de milioane de euro!