Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Acuze de blat și antrenor schimbat în SuperLiga: “E nevoie urgent de 460.000 de euro!”. Vine Șumudică?

La FANATIK SUPERLIGA s-au aruncat acuze de blat după Petrolul - Sepsi. Analiștii sau discutat și despre schimbarea antrenorului de la Petrolul, dar și despre problemele echipei.
10.03.2024 | 18:00
Acuze de blat si antrenor schimbat in SuperLiga E nevoie urgent de 460000 de euro Vine Sumudica
Mitică Dragomir, acuze de blat după Petrolul - Sepsi 1-2. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Petrolul Ploiești – Sepsi 1-2 a ridicat multe semne de întrebare și a dat drumul la multe controverse. Printre acestea au existat și acuze de blat. Analiștii FANATIK au discutat despre situația clubului și despre schimbarea lui Florin Pîrvu.

Acuze de blat după Petrolul – Sepsi 1-2

La FANATIK SUPERLIGA, Mitică Dragomir a intrat în direct și a purtat un dialog interesant cu invitații lui Cristi Coste din platou după ce a făcut acuze de blat la Petrolul – Sepsi. Fostul președinte LPF bănuiește că la meciul de pe Ilie Oană a avut loc o înțelegere.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: U Clujul nu a pierdut. Au mers pe a nu pierde. Au crezut că se joacă la Petrolul, dar a fost altcumva. O să discut altă dată.

Vivi Răchită: Petrolul a jucat, am fost la meci și nu se face așa ceva. Toți am participat la meciurile din anii 90. Dacă se făcea așa (n.r. blat) se mai egala în minutul 88.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: Vivi, hai să îți spun una. În minutul 91 era 2-0 pentru adversar, iar în minutul 93 era 4-2 pentru noi. La ultimul a alunecat portarul când trebuia să o prindă.

Vivi Răchită: Aveau timp în trei minute să dea 4 goluri? Nici nu aveau când să o pună la centru.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: Nu mă bag eu la chestiile astea. Emil e unul dintre oamenii care se pricep la sport. Eu nu mă bag în trebuiri de astea.

Vivi Răchită: A spus că Petrolul e rușinea fotbalului românesc. Nu ai cum să spui așa ceva despre un brand.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: Mai greșește omul.

Mihai Stoichiță: Nu știu dacă poți să îl acuzi pe Țicu de rea voință. El și-a continuat seria greșelilor. A greșit și cu FCSB, cu CFR, cu UTA.

Mitică Dragomir: Poți să bănuiești pe oricine, dar să nu acuzi.

Alin Buzărin: După ce l-a accidentat pe Dragoș, Țicu a fost suspendat 8 etape, iar când a revenit nu a mai fost același.

Șumudică, noul antrenor de la Petrolul?

După înfrângerea cu Sepsi, Florin Pîrvu a fost demis de la Petrolul, iar Marian Copilu l-a contactat pe Șumudică care a refuzat propunerea. La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a fost întrebat dacă ar prelua postul vacant al ploieștenilor, iar analistul a răspuns:

“Am aflat și eu. Sunt 4 înfrângeri consecutive și a plătit antrenorul. Nu știu cine va veni, dar sper să vină cineva care să redreseze corabia. Eu rămân suporter. Dacă pot să ajut, ajut, dar pe bancă nu mai, gata. Vremea a trecut. Mi-am făcut proiectele la Ploiești. Am licența PRO, merg la cursuri. Vreau să știu ce se întâmplă și să vin să vorbesc aici la FANATIK, a declarat Vivi Răchită.

“Am văzut pe FANATIK.RO o informație zilele trecute că Șumudică a fost contactat de Marian Copilu care l-a întrebat dacă se înhamă la treabă. Răspunsul e mai degrabă nu. Discuția dintre părți a existat”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

“E nevoie urgent de 460.000 de euro!”

Petrolul Ploiești trebuie să achite o restanță de 460.000 de euro pentru a cumpăra licența de participare în sezonul următor de SuperLiga. Vivi Răchită are încredere în Marian Copilu că va putea strânge această sumă până la finalul lunii martie.

“Până pe 31 martie trebuie să se găsească o sumă de 460.000 de euro, pentru a se plăti datoriile scadente de la 31 decembrie. Sunt convins că se vor face eforturi și se vor găsi soluții. S-a implicat și primarul Ploieștiului.

Și ca să înțeleagă toată lumea. Brandul Petrolul aparține primăriei din Ploiești. Nu se va întâmpla niciodată ca la Steaua sau ca la Craiova. Noi nu ne implicăm în decizii legate de schimbarea antrenorului sau așa.

Noi doar cesionăm brandul Petrolul către clubul sportiv. Copilu a adus până acum 1.800.000 de euro la Petrolul. Cred eu că ar trebui să înceapă să ia și decizii după ce a adus acești bani”, a exolicat Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Vine Șumudică? Scandal total la Petrolul | Acuze de blat, antrenor schimbat

ADVERTISEMENT