News

Acuze dure în lumea interlopilor. Bătaia cruntă de la care a plecat întreg scandalul. „Costel Corduneanu, de ce nu i-ai dat trei săbii în cap, dacă puteai?”

Viorel Oarză și fiul său, Robert, au fost reținuți după ce ar fi agresat un tânăr, fiind ulterior arestați preventiv. E scandal monstru la Iași.
21.11.2022 | 20:06
Acuze dure in lumea interlopilor Bataia crunta de la care a plecat intreg scandalul Costel Corduneanu de ce nu iai dat trei sabii in cap daca puteai
Scandal interlopi în Iași. Foto: BZI
ADVERTISEMENT

Viorel Oarză e anchetat pentru complicitate la lovire și alte violențe, în timp ce fiul său e acuzat de lovire și alte violențe.

Scandal în lumea interlopă din Iași

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul OARZĂ VIOREL-MARIAN, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul CIUDIN (fost OARZĂ) ROBERT-ANDREI şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.11.2022 şi până la data de 18.12.2022”, este precizat în decizia judecătorilor ieșeni.

Robert va rata, astfel, o gală de kick box unde trebuia să participe, un alt motiv de supărare și mai mare pentru familia Oarză.

ADVERTISEMENT

”Victima” lui Robert ar fi un bărbat, Bogdan Iacob, apropiat al ”Cordunenilor”. Conform BZI.ro, între Corduneni și familia Oarză ar exista tensiuni mai vechi. Mai mult, un apropiat al lui Viorel Oarză, Vandam Constantin, a postat pe Facebook un videoclip în care îl acuză pe Costel Corduneanu că nu ar fi străin de arestarea celor doi Oarză.

Același lucru îl susține și interlopul Jean Brăileanu, cei care l-ar fi sfătuit pe Iacob, cel considerat victima în această poveste, să depună plângere împotriva agresorilor săi.

ADVERTISEMENT

”Costel Corduneanu, Ștefan cel Mic de la Iași! Aud pe la toată lumea că vorbești, că ești mafiot, că ești șmecher… De ce i-ai băgat, mă, la pușcărie pe Oarză și pe fecior-său?

De ce i-ai făcut familia să plângă? De ce nu i-ai făcut să plângă prin alt fel, de ce nu i-ai dat lui Oarză trei săbii în cap, dacă puteai. Tu îi îmbârligi și îi trimiți la IPJ pe ai tăi. De ce distrugi viețile oamenilor cu pușcăria ta? De ce faci de astea, băi, Costele? Este a doua oară când îi bagi la pușcărie”, a transmis Vandam Constantin pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!