News

Acuze dure în lumea interlopilor. Bătaia cruntă de la care a plecat întreg scandalul. „Costel Corduneanu, de ce nu i-ai dat trei săbii în cap, dacă puteai?”

Viorel Oarză și fiul său, Robert, au fost reținuți după ce ar fi agresat un tânăr, fiind ulterior arestați preventiv. E scandal monstru la Iași.
21.11.2022 | 20:06
Acuze dure in lumea interlopilor Bataia crunta de la care a plecat intreg scandalul Costel Corduneanu de ce nu iai dat trei sabii in cap daca puteai
Scandal interlopi în Iași. Foto: BZI
ADVERTISEMENT

Viorel Oarză e anchetat pentru complicitate la lovire și alte violențe, în timp ce fiul său e acuzat de lovire și alte violențe.

Scandal în lumea interlopă din Iași

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul OARZĂ VIOREL-MARIAN, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul CIUDIN (fost OARZĂ) ROBERT-ANDREI şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.11.2022 şi până la data de 18.12.2022”, este precizat în decizia judecătorilor ieșeni.

Robert va rata, astfel, o gală de kick box unde trebuia să participe, un alt motiv de supărare și mai mare pentru familia Oarză.

ADVERTISEMENT

”Victima” lui Robert ar fi un bărbat, Bogdan Iacob, apropiat al ”Cordunenilor”. Conform BZI.ro, între Corduneni și familia Oarză ar exista tensiuni mai vechi. Mai mult, un apropiat al lui Viorel Oarză, Vandam Constantin, a postat pe Facebook un videoclip în care îl acuză pe Costel Corduneanu că nu ar fi străin de arestarea celor doi Oarză.

Același lucru îl susține și interlopul Jean Brăileanu, cei care l-ar fi sfătuit pe Iacob, cel considerat victima în această poveste, să depună plângere împotriva agresorilor săi.

ADVERTISEMENT

”Costel Corduneanu, Ștefan cel Mic de la Iași! Aud pe la toată lumea că vorbești, că ești mafiot, că ești șmecher… De ce i-ai băgat, mă, la pușcărie pe Oarză și pe fecior-său?

De ce i-ai făcut familia să plângă? De ce nu i-ai făcut să plângă prin alt fel, de ce nu i-ai dat lui Oarză trei săbii în cap, dacă puteai. Tu îi îmbârligi și îi trimiți la IPJ pe ai tăi. De ce distrugi viețile oamenilor cu pușcăria ta? De ce faci de astea, băi, Costele? Este a doua oară când îi bagi la pușcărie”, a transmis Vandam Constantin pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: