News

Acuze dure în PSD cu ocazia întâlnirii de la Mamaia! „Ponta și Dragnea s-au distrat în vie și la tenis cu Coldea și Kovesi, acolo a început declinul PSD”

31.08.2019 | 21:33
Liderii PSD au mers la Mamaia pentri o ședința a Comitetului Executiv. Sursa foto - facebook

Acuze dure în PSD cu ocazia întâlnirii de la Mamaia! Conform celor de la știripesurse.ro, liderii partidului s-au contrat serios până la declarația comună. Cu un singur lucru au fost de acord toti – foștii conducători Victor Ponta și Liviu Dragnea s-au transformat într-o ținta a unui tir de atacuri în reuniunile social-democraților. Cei doi au ajuns la zid pentru că ar fi sacrificat partidul pentru interese personale

Acuze dure în PSD cu ocazia întâlnirii de la Mamaia!

De departe cele mai vehemente opinii au fost la adresa lui Victor Ponta. Despre acesta s-a spus că urmărește acum prin Pro Romania sa distruga PSD ca sa profite numai el, sa candideze la prezidentiale in 2024 avand in spate un partid mare. Mai mult de atât, la intalnirile oamenilor din PSD s-a mai lansat acuzatia ca declinul partidului ar fi inceput de cand Ponta si apoi Dragnea, pentru interese personale, ar fi cultivat relatii cu serviciile secrete si institutiile de forta.

„In timp ce ei se distrau pe la vie sau partide de tenis cu Coldea si Kovesi, primari si parlamentari PSD erau hartuiti de ANI si DNA”, a scris sursa citată. Victor Ponta si Liviu Dragnea au mai fost acuzati in discutiile dintre PSD-isti ca nu le-a pasat de partid, ci doar de cariera si viata lor. Președintele PRO România a fost pus la zid și pentru uniunea cu ALDE. Cele două partide au semnat un protocol de constituire a alianţei electorale prin care susţin “candidatura independentă” a actorului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale.

Acuze dure în PSD cu ocazia întâlnirii de la Mamaia! Ponta și Tăriceanu
Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu sunt acuzați pentru uniunea făcută. Sursa foto – facebook

Uniunea PRO România – ALDE îndelung contestată

Intitulată “Alianţa 1 OM”, înţelegerea parafată de cele două partide se doreşte a fi începutul unei colaborări de succes în anii electorali 2019 şi 2020. Surse din cele două formaţiuni vorbesc despre o alianţă politică încheiată înainte de alegerile locale şi chiar de o fuziune înainte de alegerile parlamentare. Deşi ambele partide au făcut concesii importante pentru realizarea alianţei, totul culminând cu ieşirea ALDE de la guvernare, încă există numeroase voci deloc mulțumite.

Acest lucru s-a văzut din perioada de tatonări, când lideri din ambele partide, printre care Daniel Constantin, Mihai Tudose și Andrei Gerea au avut poziţii critice faţă de ideea de colaborare pe care până la urmă au pus-o în practică Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.